Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201214 yıl comment_46820 En güzellerini seçtim. Hastasıyım ya Bu fotoyu bilmeyen yoktur herhalde Resimler zilyon siteden alıntı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201214 yıl comment_46842 bunlarla uğraşacagına gitdersine calış geberticem seni..bu sene başarısız olursan bilmiş ol.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201214 yıl comment_46843 Ellerene sağlık hasanım Rallylerinde eski tadı kalmadı artık Eski efsane grup B otomobillerin tadı sesi duruşu ap ayrı O zamanları canlı canlı görme şansına erişmiş olan Cem abimizde konuyu gördüğünde Grup B ler ile ilgili bikaç cümle azacaktır. Yasaklanmasının sebebi otomobillerin çok güçlü ve kontrolünün çok zor olmasından dolayı yaşanan ölümlü kazalar diye biliyorum ben. Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201214 yıl comment_46905 Kuzey ülkelerinin birinde seyircilerin arasına dalan otomabil 100 e yakın seyircinin ölümüne sebeb olmuştu diye hatırlıyorum(tam tarihi ve ülkeyi bulamadım nette),yenilerinin yaşanmaması çok büyük bi şansmış diye düşündüm fotoğraflara bakınca. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın