Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar dun resimlerini koymustum benim arabamın.. Satıp hb almayı dusunuyorum ..

Bugun bi teklif aldım 2010 trend x sedan füme dizel focusuma karsılık 2011 focus collection dizel hb beyaz ...

Bnm arabam 75 binde 3 yıl daha garantılı .. Diğer arabanında 2 .5 sene garantısı devam edıyor ve 20 binde..

Trend x : 90 hp orjinal sadece arka tampon boyalı

Collection: 110 hp orjinal boya yok trend x ten farkı deri direksiyon çelik jant ve cruise control ...

Collection a karsılık benim arabam ve ustune 6500 lıra istiolar.. sizce edermı bu 2 araba arasında bu kadar fark.. model , km motor sizce edermi ?

Dusuncelerınızı paylasırsanız sevınırım ....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

titanium km si cok fazla oluyo cok bi farkıda yok sanırım motor aynı ondekı nıkelajları siyah kaplıcam zaten içerde otomatık klıma ve kol dayama guzel olurdu aslında ama fiyat cok artıyor..

birazcık oynıcam tavan aynalar siyah kaplıcam cam filmi xenon ilk etapta sonra yavas yavas devamı gelır

Yanıtlama zamanı:

titanium km si cok fazla oluyo cok bi farkıda yok sanırım motor aynı ondekı nıkelajları siyah kaplıcam zaten içerde otomatık klıma ve kol dayama guzel olurdu aslında ama fiyat cok artıyor..

birazcık oynıcam tavan aynalar siyah kaplıcam cam filmi xenon ilk etapta sonra yavas yavas devamı gelır

Sen bilirsin madem öyle;

Yeni aracın km'si 20 binmiş..garantisi de mevcut..ÜstÜne donanımda ekleniyor heralde birkaç tane..Olabilir yani neden olmasın..Madem modifiye de yapacaksın..

Hayırlısı olsun

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

inş dusunuyorum işte aslında kıyamıyorumda arabama ama bakalım inş =) bu arada senin arabada yaptıgın modifiye varmı resımlerını bulamadım ama =)

Yanıtlama zamanı:

inş dusunuyorum işte aslında kıyamıyorumda arabama ama bakalım inş =) bu arada senin arabada yaptıgın modifiye varmı resımlerını bulamadım ama =)

Hayır yok :)

Benim arabam kısmında modifiyeli araçlar mevcut biraz aramak lazım :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayır yok :)

Benim arabam kısmında modifiyeli araçlar mevcut biraz aramak lazım :D

bulucam şimdi :D:D

Yanıtlama zamanı:

Modifiye konusunda Erkan abi'yi tek geçerim. Şöyle arabasının linkini vereyim. :D

http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/1257-2005-ford-focus-coupe-adim-adim-st-ye-donus06-st-326/page__fromsearch__1

Aman maşallah' ı eksik etme. :):D :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.