Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46391 Arkadaslar dun resimlerini koymustum benim arabamın.. Satıp hb almayı dusunuyorum .. Bugun bi teklif aldım 2010 trend x sedan füme dizel focusuma karsılık 2011 focus collection dizel hb beyaz ... Bnm arabam 75 binde 3 yıl daha garantılı .. Diğer arabanında 2 .5 sene garantısı devam edıyor ve 20 binde.. Trend x : 90 hp orjinal sadece arka tampon boyalı Collection: 110 hp orjinal boya yok trend x ten farkı deri direksiyon çelik jant ve cruise control ... Collection a karsılık benim arabam ve ustune 6500 lıra istiolar.. sizce edermı bu 2 araba arasında bu kadar fark.. model , km motor sizce edermi ? Dusuncelerınızı paylasırsanız sevınırım .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46392 Titanium bakma şansın yokmudur ? Modifiye mi yapacaksın ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl Yazar comment_46394 titanium km si cok fazla oluyo cok bi farkıda yok sanırım motor aynı ondekı nıkelajları siyah kaplıcam zaten içerde otomatık klıma ve kol dayama guzel olurdu aslında ama fiyat cok artıyor.. birazcık oynıcam tavan aynalar siyah kaplıcam cam filmi xenon ilk etapta sonra yavas yavas devamı gelır Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46402 titanium km si cok fazla oluyo cok bi farkıda yok sanırım motor aynı ondekı nıkelajları siyah kaplıcam zaten içerde otomatık klıma ve kol dayama guzel olurdu aslında ama fiyat cok artıyor.. birazcık oynıcam tavan aynalar siyah kaplıcam cam filmi xenon ilk etapta sonra yavas yavas devamı gelır Sen bilirsin madem öyle; Yeni aracın km'si 20 binmiş..garantisi de mevcut..ÜstÜne donanımda ekleniyor heralde birkaç tane..Olabilir yani neden olmasın..Madem modifiye de yapacaksın.. Hayırlısı olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl Yazar comment_46405 inş dusunuyorum işte aslında kıyamıyorumda arabama ama bakalım inş =) bu arada senin arabada yaptıgın modifiye varmı resımlerını bulamadım ama =) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46406 inş dusunuyorum işte aslında kıyamıyorumda arabama ama bakalım inş =) bu arada senin arabada yaptıgın modifiye varmı resımlerını bulamadım ama =) Hayır yok Benim arabam kısmında modifiyeli araçlar mevcut biraz aramak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl Yazar comment_46409 Hayır yok Benim arabam kısmında modifiyeli araçlar mevcut biraz aramak lazım bulucam şimdi :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201214 yıl comment_46433 Modifiye konusunda Erkan abi'yi tek geçerim. Şöyle arabasının linkini vereyim. http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/1257-2005-ford-focus-coupe-adim-adim-st-ye-donus06-st-326/page__fromsearch__1 Aman maşallah' ı eksik etme. :D Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın