Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20179 yıl comment_429767 Daha öncede yazdığımı hatırlıyorum. Ancak telden bulamadım. Focus 3 tit x in bi-xenon far yükseklik ayar sensörü ses yapıyordu. Esasında ses frenleri yokuş aşağı çok hafif bıraktığımızda goorrççç diye bir ses çıkıyor ya, onun biraz daha incesi. Gırc gırcccc gıııırrccc şeklinde. Daha önce ilgili parçayı söküp yoğun bir şekilde wd40 ile yağladık ama içine yağı almadı ancak sonra bir şekilde o yağ iç kısımlara ulaşmış olacak ki ses kesildi. Fakat dün birden bire tekrardan ses başladı. Ben de yarın Ankara'ya gideceğimden parçayı söktürdüm ve yanımda götürüyorum. Daha önceki araştırmalarımda parçanın 1000 tl ye yakın fiyatı vardı. Seçenekleri değerlendirmeyi düşünüyorum. Sensörü söktüğümüz için şu an far arızası uyarısı var ekranda ama farlarımız çalışıyor. Sadece beklenileceği gibi ayar yapmıyor. Şimdi bu parçayı internette, yurt dışında, çıkmacılarda vs herhangi bir yerde bulabileceğim ya da bu konuda yardımcı olabilecek olan arkadaşların önerilerine açığım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20179 yıl comment_429768 Çıkma şurada varmış 160 tl sadece ürün http://allegro.pl/ford-c-max-czujnik-poziomowania-vp3m5f13d007da-i6877674223.html Çok ucuz olsun istiyorsan mutlaka gezmek gerek kazalı bir tane x paket bulunacak oradan sökülecek, olmaz değil olur mutlaka. @ER-OL Otomotiv'e de sormak gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20179 yıl Yazar comment_429773 Çıkma şurada varmış 160 tl sadece ürün [mention=959]ER-OL Otomotiv[/mention]'e de sormak gerek. Şurada? Link verebilir misin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20179 yıl comment_429779 13 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Şurada? Link verebilir misin? Zaten verdim. Tarayacıdan siteye girmeyeli kaç yıl oldu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın