Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20179 yıl comment_429514 Arkadaşlar focus 3 lerde orta panjur ızgarası sökülüyor mu ben araştırdım ancak nette ve youtube de bulamadım yardımcı olacak arkadaş var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20179 yıl Yazar comment_429517 11 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Tamponu sökerek? Ee yine göstermiyor panjurun nasıl söküldüğünü Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20179 yıl comment_429518 İçerde tırnaklar vardır öyle kompleks bir şey beklemeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20179 yıl Yazar comment_429519 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İçerde tırnaklar vardır öyle kompleks bir şey beklemeyin. O zaman şöyle soruyum tamponu sökmeden panjuru çıkarabilir miyiz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20179 yıl comment_429521 Şöyle anlatayım. Önce plakayı söküyorsunuz. Sonra panjurla beyaz kısım arasında sağda solda tam emin değilim ama ortada da turnak var. Onlara bastırınca tırnak çıkıyor. Eğer daha iyi olsun derseniz yanlardaki 3genleri çıkarıp elinizi uzatmaya çalışın. Ama büyük olasılıkla orda sert süngerler olacak. Ben söktüğümde sadece ortadan yaptım. Tırnakları görmek için panjurla aynı hizaya eğilin dikkatli bakın görürsünüz. Sağ sol derken üst ve alt demek istedim yanlar değil. Biraz karmaşık oldu sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20179 yıl Yazar comment_429525 17 dakika önce, Teoman S. yazdı: Şöyle anlatayım. Önce plakayı söküyorsunuz. Sonra panjurla beyaz kısım arasında sağda solda tam emin değilim ama ortada da turnak var. Onlara bastırınca tırnak çıkıyor. Eğer daha iyi olsun derseniz yanlardaki 3genleri çıkarıp elinizi uzatmaya çalışın. Ama büyük olasılıkla orda sert süngerler olacak. Ben söktüğümde sadece ortadan yaptım. Tırnakları görmek için panjurla aynı hizaya eğilin dikkatli bakın görürsünüz. Sağ sol derken üst ve alt demek istedim yanlar değil. Biraz karmaşık oldu sanırım Sökmesi zor mu sökerken kırma ihtimalimiz var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20179 yıl comment_429551 Sökmesi zor mu sökerken kırma ihtimalimiz var mı Öyle bir soru ki nasıl cevaplayım. Bende sizin gibi çok korktum. Ama tarif edildiği gibi yaptım kırmadan çıktı. Zor olacak ilk kez ve bilmediğiniz için. Büyük olasılıkla kırılmaz. Birazdâ el becerisi ve şans diyelim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20179 yıl comment_429554 8 saat önce, İsmail Doğanay yazdı: Sökmesi zor mu sökerken kırma ihtimalimiz var mı kırarsanız Ford dan sipariş verirsiniz gelir Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20179 yıl Yazar comment_429562 1 saat önce, Teoman S. yazdı: Öyle bir soru ki nasıl cevaplayım. Bende sizin gibi çok korktum. Ama tarif edildiği gibi yaptım kırmadan çıktı. Zor olacak ilk kez ve bilmediğiniz için. Büyük olasılıkla kırılmaz. Birazdâ el becerisi ve şans diyelim... Şimdi denedim sökmesi basit ama benim araçda önlerde de park sensörü var sensörler sökmeme izin vermedi ızgarayı komple tırnaklardan kurtardım ama sensörler işi bozdu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20179 yıl comment_430331 arkadaşlar peki 2017 model nasıl sökülüyor bilgisi fikri olan varmı aracım trend x titanium ızgarası takmayı düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 20179 yıl comment_430332 5 dakika önce, ahmet remzi güney yazdı: arkadaşlar peki 2017 model nasıl sökülüyor bilgisi fikri olan varmı aracım trend x titanium ızgarası takmayı düşünüyorum Tampondaki ceki demiri kapagini cikarip elinizle icten panjuru öne dogru itin ilk tirnaktan kurtarinca disardan asilin butun tirnaklar teker teker cikiyor. Yenisini takarkende distan yerlerini bulup itin cok basit. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın