Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20179 yıl comment_427092 merhaba arkadaşlar; 2017 1.6 focus aracım henüz 700km de.arefe günü aracımla şehir içinde giderken motor arıza lambası yandı.servise gittim kaputu açtılar motorun üstü çamur izleriyle dolu.fare gezmiş dediler. bilgisayara taktılar çok noktadan ateşleme arızası verdi. aradılar bişey bulamadılar.bilgisayardan arızayı sildiler. bugün bayramın 3. günü tekrar arıza lambası yandı.moralim bozuldu.acep nedendir bu arıza.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.bu arada aracın performansında bi kayıp falan hisstmedim.canım çok sıkkın çoook... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20179 yıl Solution comment_427094 Bu konularda uzaktan yorum yapmak zor. Arama bölümünden ateşleme vb arama yaparak geçmiş bilgiler okunabilir ama en güveniliri tekrar servise gitmek, geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20179 yıl Yazar comment_427788 dün aracımı servise bıraktım.bugün bana döndüler ve arabada oksijen sensörünüz arızalı dediler.perşembe günü parça gelecek takacaklar bakalım, inşallah arızalı olan sensördür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20179 yıl comment_428969 Bugün bende servise gittiğimde oksijen sensörünün arızalı olduğu belirtildi..sizin durum nedir?arıza düzeldi mi?lamba söndü mü?sıkıntı var mı bilgi verir misiniz?? Bugün bende servise gittiğimde oksijen sensörünün arızalı olduğu belirtildi..sizin durum nedir?arıza düzeldi mi?lamba söndü mü?sıkıntı var mı bilgi verir misiniz?? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın