Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ateşleme Arızası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaşlar; 2017 1.6 focus aracım henüz 700km de.arefe günü aracımla şehir içinde giderken motor arıza lambası yandı.servise gittim kaputu açtılar motorun üstü çamur izleriyle dolu.fare gezmiş dediler. bilgisayara taktılar çok noktadan ateşleme arızası verdi. aradılar bişey bulamadılar.bilgisayardan arızayı sildiler. bugün bayramın 3. günü tekrar arıza lambası yandı.moralim bozuldu.acep nedendir bu arıza.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.bu arada aracın performansında bi kayıp falan hisstmedim.canım çok sıkkın çoook...

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Bu konularda uzaktan yorum yapmak zor. Arama bölümünden ateşleme vb arama yaparak geçmiş bilgiler okunabilir ama en güveniliri tekrar servise gitmek, geçmiş olsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

dün aracımı servise bıraktım.bugün bana döndüler ve arabada oksijen sensörünüz arızalı dediler.perşembe günü parça gelecek takacaklar bakalım, inşallah arızalı olan sensördür. 

Yanıtlama zamanı:

Bugün bende servise gittiğimde oksijen sensörünün arızalı olduğu belirtildi..sizin durum nedir?arıza düzeldi mi?lamba söndü mü?sıkıntı var mı bilgi verir misiniz??

Bugün bende servise gittiğimde oksijen sensörünün arızalı olduğu belirtildi..sizin durum nedir?arıza düzeldi mi?lamba söndü mü?sıkıntı var mı bilgi verir misiniz??

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.