Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

arkadaşlar focusumun bagaj açma düğmesi çalışmıyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar 2002 ford focusum var

arabanın içindeki bagajı açan düğme çalışmıyor

araba çalışırken de denedim yine açılmadı

neden olabilir acaba

acaba bagaj kilidinde bir sorun mu var diye bagaj kilidinin fotolarını gönderdim

yardımlarınızı bekliyorum

post-124-0-23207300-1303228194_thumb.jpg

post-124-0-96037300-1303228203_thumb.jpg

Yanıtlama zamanı:

Büyük ihtimal sorun içerideki düğmede

içerden bagaj açma düğmesi elektrikli düğmemi yoksa Hyundai ve Toyotalarda olduğu gibi tellimi ?

Yanıtlama zamanı:

Valla bende de ona benzer ir sıkıntı var. Kontağı çevirince kendi kendine bagaj açılıyor:)

Yanıtlama zamanı:

Valla bende de ona benzer ir sıkıntı var. Kontağı çevirince kendi kendine bagaj açılıyor:)

bu sorun bendede mevcut kontağı açınca bagaj açılıyor veya farı otomatik konumdan manuele alıncada açılıyor bu konuda bilgisi olan avrmı acaba

Yanıtlama zamanı:

bu sorun bendede mevcut kontağı açınca bagaj açılıyor veya farı otomatik konumdan manuele alıncada açılıyor bu konuda bilgisi olan avrmı acaba

yaben şimdi anlamadım sorun kontak anahtarındamı kontak aanaktarınımı ısıttın ?gerçekten enterasan bir durumanaktarmı ıslamnmış?

• 3 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konunun üzerinden epey zaman geçmiş olmasına rağmen bende aynı sıkıntıyı yaşadığım için yazmak istedim. İçerideki düğmeden bagaj kapağı açılmıyordu. Bende düğmeyi söktüm ve içindeki baskı devreyi ince bir zımpara ile temizledim. Yüzeyi oksitlendiği için çalışmıyormuş.

Şimdi düzeldi.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun bende de vardı dügmeyi çıkartıp devre kısmını bir bezle uzun uzun sildim wd 40 yağ ile yağlı yağlı taktım şimdi çalışıyor buda ford focusun kronik sorunlarından biri

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bendeki düğmede oksitlendiği için çalışmıyrodu açıp temizledim taktım sorunsuz 1 ay kadar kullandım şimdi gene çalışmıyor elimde gitmiyor açıkcası ama bir kez daha deneyeceğim temizlemeyi

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Slm arkadaşlar benim de 2002 focusumda aynı problem var fakat hiç sökmeyi düşünmedim.Söküp takma işlemi kolay bir işlemmi?

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kardeş önce üçgen düğmeyi sök sonra bir çıt çıtlı kalem al 50krş kalemi sök yayını ortadan ikiye kes dugmenin arakasin takma yeri var tak sonra düğmeyi yerine yerleştir ve sonra çalışacaktır ayni sorun bendede vardı 50krşa halletim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.