Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1356 arkadaşlar 2002 ford focusum var arabanın içindeki bagajı açan düğme çalışmıyor araba çalışırken de denedim yine açılmadı neden olabilir acaba acaba bagaj kilidinde bir sorun mu var diye bagaj kilidinin fotolarını gönderdim yardımlarınızı bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1410 Büyük ihtimal sorun içerideki düğmede içerden bagaj açma düğmesi elektrikli düğmemi yoksa Hyundai ve Toyotalarda olduğu gibi tellimi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1423 Valla bende de ona benzer ir sıkıntı var. Kontağı çevirince kendi kendine bagaj açılıyor:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201115 yıl comment_1905 Valla bende de ona benzer ir sıkıntı var. Kontağı çevirince kendi kendine bagaj açılıyor:) bu sorun bendede mevcut kontağı açınca bagaj açılıyor veya farı otomatik konumdan manuele alıncada açılıyor bu konuda bilgisi olan avrmı acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201115 yıl comment_2035 bu sorun bendede mevcut kontağı açınca bagaj açılıyor veya farı otomatik konumdan manuele alıncada açılıyor bu konuda bilgisi olan avrmı acaba yaben şimdi anlamadım sorun kontak anahtarındamı kontak aanaktarınımı ısıttın ?gerçekten enterasan bir durumanaktarmı ıslamnmış? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl comment_270282 Konunun üzerinden epey zaman geçmiş olmasına rağmen bende aynı sıkıntıyı yaşadığım için yazmak istedim. İçerideki düğmeden bagaj kapağı açılmıyordu. Bende düğmeyi söktüm ve içindeki baskı devreyi ince bir zımpara ile temizledim. Yüzeyi oksitlendiği için çalışmıyormuş. Şimdi düzeldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201411 yıl comment_271679 Aynı sorun bende de vardı dügmeyi çıkartıp devre kısmını bir bezle uzun uzun sildim wd 40 yağ ile yağlı yağlı taktım şimdi çalışıyor buda ford focusun kronik sorunlarından biri Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201511 yıl comment_281860 Bendeki düğmede oksitlendiği için çalışmıyrodu açıp temizledim taktım sorunsuz 1 ay kadar kullandım şimdi gene çalışmıyor elimde gitmiyor açıkcası ama bir kez daha deneyeceğim temizlemeyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201511 yıl comment_283260 Slm arkadaşlar benim de 2002 focusumda aynı problem var fakat hiç sökmeyi düşünmedim.Söküp takma işlemi kolay bir işlemmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287385 Kardeş önce üçgen düğmeyi sök sonra bir çıt çıtlı kalem al 50krş kalemi sök yayını ortadan ikiye kes dugmenin arakasin takma yeri var tak sonra düğmeyi yerine yerleştir ve sonra çalışacaktır ayni sorun bendede vardı 50krşa halletim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın