Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Türk Telekom Fiber İnternet Hazır!


Önerilen Mesajlar

Türk Telekom, beklenen açıklamayı yaptı ve ADSL kullanıcılarına fiber internet seçeneğini de ekledi. Türk Telekom fiber internet hakkında merak ettiğiniz her şey, bu videoda.

Türk Telekom, hızlı iletişim için yeni bir sayfa açacak olan fiber teknolojisini 81 ilde internet servis sağlayıcılarının hizmetine sunduğunu, Türk Telekom CEO'su K. Gökhan Bozkurt, Operasyon Başkanı Memet Atalay ve Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan'ın katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıyla duyurdu.

Bilmeniz gereken her şey bu videoda (8 dakika da herşeyi öğrenin)

Video Burada

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajda, fiber internetin ne zaman kullanılmaya başlanacağını, fiyatını, hızı ve kotasını, sabit telefon zorunluluğu olup olmadığını, şu andaki ADSL abonelerinin durumu gibi merak edilen her şeyi konuştuk.

shiftdelete.com

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnternet çok hızlı olabilir fakat okadar çok sinyal kesintisi yaşıyoruzki bi tad bırakmıyor.8mgb bile kullanamadık doğru dürüst,Oyüzden ben pek güvenmiorum ttnete lafta mangalda kül bırakmıyolarda realde öyle değil.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

boşverin bence.. :nazar: Superonline varken bunun yüzüne biraz zor bakılır.. :) Kazık fiyat, yetersiz hizmet... Tek iyi yaptıkları şey reklam! Bizim Kablonet'in tahahhüdü dolsun direk Superonline a geçiyoruz.. :nazar: TTnet kazıklanmaktan başka birşey ifade etmiyor bana.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

boşverin bence.. :) Superonline varken bunun yüzüne biraz zor bakılır.. :) Kazık fiyat, yetersiz hizmet... Tek iyi yaptıkları şey reklam! Bizim Kablonet'in tahahhüdü dolsun direk Superonline a geçiyoruz.. :) TTnet kazıklanmaktan başka birşey ifade etmiyor bana.. :)

Hasan ondada facebook vb sitelerde paylaşım yapmak ekstra ücrete tabi tabiki sen 100 mbps paket alacaksan başka :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.