Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1289 Ford un müşterisine ne kadar değer verdiğini görebilirsiniz.. saygılar herkese.. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17586977.asp?gid=381 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1293 Mesaj Taşınmış ve düzenlenmiştir.. ne deyim inşallah bizim için faydalı olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1295 Belki firmaların akılları başlarına gelir bu sayede. Burdan anladığıma göre firmalar ÖTV indiriminden sonra ve birde Euro artışından sonra olmak üzere yaptıkları zamlar devlete göre pek usulen olmamış sanırım. Ama kesilen cezalar gelirlerine oransal olarak olduğu için yüksek geliri olan yüksek ceza almış. Binde 3 ten, yüzde 1,5 a kadar oransal ceza kesilmiş bu haberde anlatılana göre. Ford dan ise binde 7,5. ben bunu anladım bu haberde, yanlışım varsa düzeltin. İnşallah Ford'da fiyatları makul seviyeye çeker bu sebeple Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1297 İyi olmuş hepsine.. Araç fiyatlarına bi bakıyoduk sanki anlaşmışcasına tüm firmalar yükseltiyodu fiyatları,Birisi daha uygun olsa onu tercih edicez halbuki.. Bu ceza iyi gelir onlara,Artık piyasada Rekabet başlar belkide.. Aynı kampanyalar,Aynı Fiyatlar dönmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl Yazar comment_1303 Belki firmaların akılları başlarına gelir bu sayede. Burdan anladığıma göre firmalar ÖTV indiriminden sonra ve birde Euro artışından sonra olmak üzere yaptıkları zamlar devlete göre pek usulen olmamış sanırım. Ama kesilen cezalar gelirlerine oransal olarak olduğu için yüksek geliri olan yüksek ceza almış. Binde 3 ten, yüzde 1,5 a kadar oransal ceza kesilmiş bu haberde anlatılana göre. Ford dan ise binde 7,5. ben bunu anladım bu haberde, yanlışım varsa düzeltin. İnşallah Ford'da fiyatları makul seviyeye çeker bu sebeple o cezanın faturası kime çıkacak sanıyorsunuz?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201115 yıl comment_1305 Valla kendileri bilir. O cezayıda tüketiciden çıkarmaya kalkarlarsa sinek avlarlar, belki bi ceza daha yerler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın