Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20179 yıl comment_421687 Merhaba arkadaşlar.2009 Sedan Focus aracımın sol stop dış plastiğinde oluşan sorundan dolayı yenisini almaya karar verdim. Ancak alacağım yer değişim/takma işlemi yapmadığını söyledi. Bu dış parçayı sökme/takma işlemi kolay mı,yoksa bir ustaya mı götüreyim? Bilenlerden yardım bekliyorum:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20179 yıl comment_421689 Kolaydır Video veya görsel bulamadım ama zor olacağını sanmam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20179 yıl Yazar comment_421690 Nasıl yapacağım konusunda biraz bilgi verebilir misiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20179 yıl comment_421691 9 dakika önce, Mehmet Coskun yazdı: Nasıl yapacağım konusunda biraz bilgi verebilir misiniz Net bilsem zaten size kesin bilgi verirdim Görebildiğiniz tüm vidaları/vb söküp dışa doğru çekeceksiniz. Herhangi bir yetkili servisi arayıp ufak ufak bilgileri alabilirsiniz. Dediğim gibi görsel veya video bulamadım, anlatamam çünkü elimde bir sedan focus yok Bilen eden arkadaşımız varsa yazar, bekleyin biraz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20179 yıl comment_421930 Bagaj içerisindeki plastik döşemeyi tutan iki plastik parça var, onları yarım tur çevirince çekip çıkarabilirsiniz. Döşemeyi komple çıkarmasanızda ileri alsanız yeterli olur. Elektrik soketini çıkartın. Stopları tutan 2-3 tane somun var hatta onlarda plastik olabilir emin olamadım ama onları sökünce çıkar. Sonra yeni stopu açıp içini tamamlayıp takarsınız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın