Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20179 yıl comment_413327 arkadaşlar aracı yeni aldım o zaman klimanın sıcak tarafını denememiştim.. klimayı açınca sıcak tarafında hem yanık antifiriz kokusu geliyor hemde ön cam buğu oluyor ve o buğu güneşli günde bile oluyor ve çıkmıyor.. daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı araç hafif darbeli ama ön konsolun içindeki kalorifer peteğine gelecek kadar hasarlı değil sizce neden olabilir. Mart 29, 20179 yıl Ali Demir Liyya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20179 yıl comment_413328 Polen filtresini kontrol edin. Nem kaynağı o olabilir ama antifiriz kokusu sanki çatlak vs var mis gibi geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20179 yıl Yazar comment_413329 polen filtresi değişti ama daha çok gelmeye başladı.. elektrikçi ön konsolun sökülmesi gerektiğini söyledi tamir süresi 4-6 gün fiyat içinde maximum 2000 minimum da 300 tl olur dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20179 yıl comment_413331 Radyatör konsol içinde olduğu için bu fiyatlar olabiliyor. En iyisi yetkili servise gitmek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20179 yıl Yazar comment_413332 evet servise götürmek daha iyi olacak gibi teşekkür ederim cevaplarınız için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20179 yıl comment_413334 Ali bey merhaba, kısa bir kaç yol var çözmek için, bunlardan biri kedi kumu koymak arabaya internetten araştırabilirsiniz. birde şu video ya bakmak isterseniz diye ekliyorum. Bu arada video da yanlışlıkla bir kaç kere köpük diyor. tıraş jeli o dikkat edin. Kesin önerim servise gösterin yinede... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20179 yıl Yazar comment_413453 Gerçekten çok iyi bi çözüm müş buğu için çok teşekkür ederim fakat klimanın sıcak tarafını açınca gelen antifiriz kokusu ve peteklerden çıkan toz şeklindeki gaz büyük bir arızaya işaret ediyor gibi o nedenle servise götürmek şart gibi fırsat bulursam. Ama buğu için çözüm harikaymış zaten kullandığım traş jeli :)) tekrardan teşekkür ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın