Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412503 Merhaba sayfa üyeleri Benim bir konuda focus kullanıcılarına sorum olacak Aracı yeni aldım focus 2 benzinli Aracın servis bakımları yapılı aldım 5000 yaptım kendim hava filtresini değiştim Filtreyi değişince hem hava akişmetrenin helezyonik hortumunun kelepcelerinide sıktım Aracın filtresi cok tozlu idi Aracın gaz yemesi hayli arttı benzin deposunuda doldurdum bir tanede wurzt marka benzin enjeksiyon temizleyici koydum aracın sesi marşı gayet yumuşak hal aldı çalışma rölanti gayet güzel Buraya kadar normal Fakat artık aracımı söndürünce 5 saniye gibi sonra hava akış metresinin ordan ve bujilerin ordan bir çıtır çıtır ses geliyor bir kaç saniye sonra susuyor Bu konuda bilgisi olan başına gelen yardımcı olabilir mi Henüz ustaya gitmedim araç yetkili servis bakımlı 50.000 de 2006 focus ghia Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412508 Otomatik Mesaj Bu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Genel Bilgiler kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl comment_412509 Sesi duymadan yorum yaptırmak çok mantıklı değil ama eğer yaygın şekilde bahsedilen plastik benzeri ses ise, normal. Benzeri sorular ve cevapları forumda mevcuttur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20179 yıl Yazar comment_412529 Teşekkürler yorumunuz için Sanki hava akişmetresinin orda bir klepe var kendini kapatıyor gibi Hava filtresini değişince ortaya çıktı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20179 yıl Yazar comment_412667 Sesi kendim inceleyerek buldum boğaz kelebeğinin helezyonik hortumu söktüm kelebeğe elimle hafif bastırıp bırakınca kelebek duruş pozisyonuna gelince hafif bir tıkırtı yapıyor üzerindeki vidalar sıkı kelebeğin orası biraz yağ tortusu haline gelmiş kurum kaplanmış bu durum sıkıntı yaratırmı Aracın yakıtı sadece benzin 100/8 lt gaz yemesi muazzam tek sorunu sabah soğukta ilk marştan sonra 1 dakika hafif dalgalı rölanti başka hiç bir sorun yok Ford araçlarda bu sesin normal olduğu söylendi Bu konuda bilgi verecek arkadaşlar varsa sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20179 yıl comment_412669 Yukarda söyledim size, normal ve hepsinde var diye. Diğer arkadaşlar da söylerse sanırım tamam olacak Bekleyelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20179 yıl Yazar comment_412681 Teşekkür ediyorum daha önce böyle bir ses yoktu o yüzden biraz tedirgin oldum Bekleyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 20179 yıl comment_414811 Dizel araçlarda stop ettikten sonra ki ses genelde üç beş saniye içinde duruyor, çok daha fazla sanırım takılacak bir durum değil Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın