Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20179 yıl comment_404610 Abi bana bi link atabilirmisin normal fara takacam ama uygunmu dediğin ledler? Yahya ya bi mesaj atsana. Farı değiştirdi belki ledi satar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20179 yıl comment_404611 Abi bana bi link atabilirmisin normal fara takacam ama uygunmu dediğin ledler? Bendeki ledler bunlardan. Far değiştiğim için şuan boşta duruyorlar.Sizin farlar halojen mi, bi xenon mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20179 yıl comment_404614 Bendeki ledler bunlardan. Far değiştiğim için şuan boşta duruyorlar.Sizin farlar halojen mi, bi xenon mu? Halojen Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20179 yıl comment_404618 15 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Halojen Kısa farlara yapacaksanız h7 almanız gerekmekte. uzunlara alacaksanız h1 alacaksınız. ama kısalara tavsiye etmem. Ben genel itibari ile memnunum. aliexpress link Linkten bakabilirsiniz fiyatlara 40$ civarından başlıyor fiyatlar yukarıya doğru gidiyor. Şubat 9, 20179 yıl Yahya Akman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 20179 yıl comment_432059 10.02.2017 - 00:19 tarihinde, Yahya Akman yazdı: Kısa farlara yapacaksanız h7 almanız gerekmekte. uzunlara alacaksanız h1 alacaksınız. ama kısalara tavsiye etmem. Ben genel itibari ile memnunum. aliexpress link Linkten bakabilirsiniz fiyatlara 40$ civarından başlıyor fiyatlar yukarıya doğru gidiyor. kardeşim bende uzun kısa ve sisleri led xenon yapacağım photon yada phlips yapacağım memnun kalırmıyım aydınlatmadan aracım 2017 focus 2 aylık daha Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 20179 yıl comment_432060 Kısalara led almayın. Trafikte karşıdan gelen suruculeri rahatsiz edersiniz. Halojen ampul ile ledlerin odak noktasi farkli oldugu icin aydinlatmaniz zayiflar. Sislerde beyaz aydınlatma amacı disina çıkar. Sisli ortamda yolunuzu görmenizi saglamaktan çok önünüze duvar örülmüş gibi olur. Ha illada ben beyaz renk olsun diyorsaniz led degilde beyaza yakın yanan halojen ampullerden takabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın