Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl comment_401989 bu hafta aracıma bindiğimde,ekranında "PHONE" yazısı oldugunu gördüm.tuşlarına dokunmama ragmen hiçbir işlem yapamadım.İlk olarak akü kutup başlarını sökerek tekrar taktım.Keycode girdim yine ekranda aynı yazı çıktı.1-2 teyp tamircisine göstermeme rağmen çözüm üretemediler.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. not:bu soruyu yanlışlıkla mk 3'te açmışım .tekrar yazmak zorunda kaldım.adminlerin bilgisine.teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl comment_401998 Cihazın arkasındaki 5/6 numaralı pinleri kontrol edin kısa devre olabilir.Topraklama ile alakalı bir sorun olduğu yönünde probleminiz( internette bu sorunu yaşayanların tesbiti bu yönde) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl Yazar comment_402009 tşk ederim.yarın deneyeceğim.ortadaki soketten (E) bahsediyorsunuz değil mi? Ocak 23, 20179 yıl Özcan E tarafından düzenlendi resim ekleme Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl comment_402024 tşk ederim.yarın deneyeceğim.ortadaki soketten (E) bahsediyorsunuz değil mi? E numaralı sokete bakmanız gerekir Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20179 yıl Yazar Solution comment_405881 teşekkür ederim. soketlerde sorun göremedim.ancak, iyi bir usta buldum. cihazdaki entegreyi değistirdi. sorun giderildi. ayrıca, ses tuşunda da sorun vardı. onu da halletti. 85 tl verdim. size de ayrıca ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. bilgi paylaşımınız için teşekkürler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın