Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399836 Tüm arkadaşlara merhaba Focus 2 aracımda ön far ile tampon arası boşluğu kapatmak için resimdeki plastik malzemeyi arıyorum.Ebay'de eyebrows,eyelift diye arattım ama bir türlü bulamadım. Yardımcı olacak veya alan arkadaş varsa memnun olurum. Hayırlı günler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399839 Şöyle Carbon Fiber mevcut http://www.ebay.com/itm/Ford-Focus-RS-ST-Mk2-Carbon-Fiber-Fibre-Headlight-Headlamp-Trim-/232173830792?hash=item360ea38288:g:wnwAAOxykmZTMIPB&vxp=mtr Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl Yazar comment_399840 Yakup bey hızlı cevanız için teşekkür ederim. Carbon fiber desenine bir türlü ısınamadım. Benim resimdeki Ford'un sanki orjinal malzemesine benziyor. İyi günler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399844 resimdeki ürünün sadece süs amaçlı olduğunu ve kapatacağını düşünmüyorum ki resimde de öyle gözüküyor. Ama bulunması zor bir ürün. --0 dakika sonra eklendi-- uygun fitilli plastik olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399846 Focus RS ile orjinalde geliyorlardı evet. Tahmin edeceğiniz üzere bu parça normal araçlara oturmaz muhtemelen yapışturmak gerekecek, benzeri bir parça lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399848 altı hala açıkmı yoksa benmi öyle görüyorum benim araçtada ciddi olmasada bir açıklık var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl Yazar comment_399853 17 dakika önce, Furkan İlker Özmen yazdı: resimdeki ürünün sadece süs amaçlı olduğunu ve kapatacağını düşünmüyorum ki resimde de öyle gözüküyor. Ama bulunması zor bir ürün. --0 dakika sonra eklendi-- uygun fitilli plastik olabilir Merhabalar Ben farı kapatmaktan değilde far ile tanpon arasında kalan açıklığı demek istemiştim. --15 dakika sonra eklendi-- 30 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Focus RS ile orjinalde geliyorlardı evet. Tahmin edeceğiniz üzere bu parça normal araçlara oturmaz muhtemelen yapışturmak gerekecek, benzeri bir parça lazım. Doğru Yakup bey muhtemelen yapıştırılıyor.Bizim araçlarada olabilir Kayseri'li bir arkadaş yapmıştı nerede okuduğumu (forumda) hatırlayamıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399871 20 dakika önce, Şahin Leblebici yazdı: Merhabalar Ben farı kapatmaktan değilde far ile tanpon arasında kalan açıklığı demek istemiştim. --15 dakika sonra eklendi-- Doğru Yakup bey muhtemelen yapıştırılıyor.Bizim araçlarada olabilir Kayseri'li bir arkadaş yapmıştı nerede okuduğumu (forumda) hatırlayamıyorum. sizin aracın fotosu olsaydı da baksaydık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20179 yıl Yazar comment_400291 12.01.2017 - 18:07 tarihinde, Osman Türkol yazdı: sizin aracın fotosu olsaydı da baksaydık Osman bey benim aracın bir kaç fotosu. İyi geceler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 20179 yıl comment_400298 6 saat önce, Şahin Leblebici yazdı: Osman bey benim aracın bir kaç fotosu. İyi geceler Aracınız gayet güzel duruyor far altına kaş koymanıza bence gerek yok ama siz bilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 20179 yıl Yazar comment_400313 Osman bey teşekkür ederim. Yakın resim de açıklık daha belli oluyor.kendi orjinal farın da o kadar değil de mercekli sonradan takıldığından biraz ara açıldı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın