Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_390027 2013 C max aracımda acaba "My key" özelliği var mı ? Bir diğer sorumda ,vites topuzunda, vites şemasının bulunduğu kısmı nikelajında kısmi bir bozulma olduğu için tek olarak değiştirme şansım var mı ? Teşekkür ederim. Kasım 16, 20169 yıl Ufuk Altaş tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_390031 Ufuk merhaba, My key senin araçta yok maalesef. Vites topuzundaki sorun bende de var, garantiye başvurulacak. Evet değişimi mümkün parçayı alıp kendinde değiştirebilirsin. P.S Seni Ankara'da göremedik Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_390034 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: P.S Seni Ankara'da göremedik Buluşmaya geliyorum deyip ses etmeden gelmeyenlere cevap vermiyoruz ama onu atladın hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl Yazar comment_390035 Müziği çok açıp hoparlörlerimi bozacaklar diye aracımı detaylı iç temizliğe götüremiyorum ?My key olsaydı volümü sınırlandırıp götürürdüm diye düşünüyordum ,neyse? Şema kısmının olduğu kısmı anladığım kadarıyla servisten edinme şansım var. Buluşma günü akşamına eşim ,artık erteleme şansı olmayan bi arkadaşlarını çağırmıştı o yüzden gelemedim malesef.. --6 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Buluşmaya geliyorum deyip ses etmeden gelmeyenlere cevap vermiyoruz ama onu atladın hocam Biraz da açıkcası çekinik kaldım.Yeni bir üye olduğum için.Yakınımda gerçekleşen bi buluşmayı kaçırdığım için üzgünüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_390036 Şimdi, Ufuk Altaş yazdı: --6 dakika sonra eklendi-- Biraz da açıkcası çekinik kaldım.Yeni bir üye olduğum için.Yakınımda gerçekleşen bi buluşmayı kaçırdığım için üzgünüm. Hepimiz zamanla yazar eder olduk efem, çekinmeyiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl Yazar comment_390038 Teşekkür ederim.Aslında hepiniz gibi otomobille yatıp kalkanlardanım.Şu aralar yeni sahip olduğum C max ımın tadını çıkarmaya çalışıyorum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl comment_390043 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Buluşmaya geliyorum deyip ses etmeden gelmeyenlere cevap vermiyoruz ama onu atladın hocam Acemi olduğu için bi kerelik yaptım Şimdi, Ufuk Altaş yazdı: Teşekkür ederim.Aslında hepiniz gibi otomobille yatıp kalkanlardanım.Şu aralar yeni sahip olduğum C max ımın tadını çıkarmaya çalışıyorum? Tadını çıkar Ufuk, artık bir dahaki buluşmaya geleceksin mecbur Ama o yıkamacı işi biraz takıntılı olmuş, bırak birazda yıkamacılar tadını çıkarsın dimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 20169 yıl Yazar comment_390046 Ben kendim bile sesini 15 den fazla açmadım, sanki başkasına bırakıp gidersem parti vereceklerinden korkuyorum? Bir dahaki buluşmaya inşallah olağanüstüsü birşey olmazsa katılacağım.Kış bitimi ; şöyle bir bahar buluşması olur herhalde . Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20169 yıl Yazar comment_390204 Bugün Eskişehir Otokoç dan bahsettiğim vites şemasına ait parçayı sipariş ettik.67 TL imiş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın