Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379836 Bugün farkettiğim bir durum var, sağ ve sol arka kelebek camlarının kenarlarındaki fitil/plastik her neyse aşırı derecede deforme olmuş,koptu kopacak vaziyete gelmiş. Çok çok erken ve saçma bir olay olarak yorumluyorum ben bunu... Şimdi asıl sorum şu,kendi aracında da bunu yaşayan var mı ve garanti kapsamından her hangi bir şey yapılabilir mi bunlara? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379847 İlk defa görüyorum bu durumu . Sert bir malzeme değil kırılması çok ilginç Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379859 Semih geçmiş olsun, bir servis ziyareti yapıp ortam koklayıp şans zorlamak gerek sanki, Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379870 Kullanıcı hatası, aracı güneşte bırakmışsınız, fabrikaya soralım ama onay vermezler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl Yazar comment_379871 Kullanıcı hatası, aracı güneşte bırakmışsınız, fabrikaya soralım ama onay vermezler [emoji4] Hadi biz güneşte bıraktık (başka nerede bırakcaksak,cepte mi taşıyalım) Adana'da, Antalya'da, Urfa'da falan ne yapıyor bu arabalar? Siz sorunda fabrika ne derse artık bakarız [emoji1] Çok saçma değil mi ama şu hale gelmesi bu lastiklerin, 20 senelik arabadakiler bu halde değil ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379874 4 dakika önce, Semih G. yazdı: Hadi biz güneşte bıraktık (başka nerede bırakcaksak,cepte mi taşıyalım) Adana'da, Antalya'da, Urfa'da falan ne yapıyor bu arabalar? Siz sorunda fabrika ne derse artık bakarız Çok saçma değil mi ama şu hale gelmesi bu lastiklerin, 20 senelik arabadakiler bu halde değil ya Değişir garantiden, sıkıntı olmaz... O fitil nasıl o hale gelir o da ayrı konu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl Yazar comment_379875 Değişir garantiden, sıkıntı olmaz... O fitil nasıl o hale gelir o da ayrı konu. İnş abi, bakalım şu bayram tatili muhabbeti bir kalksında ziyaret edeceğim servisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20169 yıl comment_380078 o fitil kelebek camı ile bütünleşik dolayısı ile cam ile birlikte değişmesi gerekiyor ve ford onay vermeyecek Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın