Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410018 12 dakika önce, Bekir B. yazdı: Cenk Hocam yumruktan sonra görevlerini yapıp yapmadığını paylaşmamışsınız, sesi kesilmiş de : düzeldi sorun yok dedim. Normal çalışıyor : yani sürekli ses kesildi, geriye takınca tes ses çıkıyor, bir şeye yaklaştıkça artan sesler şeklinde normal çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410021 düzeldi sorun yok dedim. Normal çalışıyor : yani sürekli ses kesildi, geriye takınca tes ses çıkıyor, bir şeye yaklaştıkça artan sesler şeklinde normal çalışıyor. İyi o vakit hayırlı olsun bir engel daha sıkıntısız atlatılmış oldu, aslında sıkıntıya ilgim birazda polo nun ön de arada sanki böyle yapıyor gibi gelmişti bir kaç kez, biraz daha dikkatli takip edeyim, tedavisi belli nasılsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410029 29 dakika önce, Bekir B. yazdı: İyi o vakit hayırlı olsun bir engel daha sıkıntısız atlatılmış oldu, aslında sıkıntıya ilgim birazda polo nun ön de arada sanki böyle yapıyor gibi gelmişti bir kaç kez, biraz daha dikkatli takip edeyim, tedavisi belli nasılsa Seninki orijinal değil mi Bekir, onlar daha iyi yapılmıştır. Kurcalarsan Doğuş direk garantiden çıkarır . Bizimki aftermarket .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410037 Seninki orijinal değil mi Bekir, onlar daha iyi yapılmıştır. Kurcalarsan Doğuş direk garantiden çıkarır . Bizimki aftermarket .. Evet orj. Eğer sıkıntı varsa zaten kurcalamak yok direk birer doz yumruk düzelmez ise servis ziyareti nasılsa garantisi var , ama sanki ben evham yapıyorum gibi geldi bir izleyeyim aracı gerçekten var mı yok mu sıkıntısı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20179 yıl comment_422547 Cumadan beri gene enayileşmişti sürekli ötüp duruyordu. Dün akşamyumruğu yedi, bu sabah normal gibiydi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20179 yıl comment_422553 46 dakika önce, H. Cenk yazdı: Cumadan beri gene enayileşmişti sürekli ötüp duruyordu. Dün akşamyumruğu yedi, bu sabah normal gibiydi araba sahibi olmak çok iyi bişey değilmi ama insanın ufkunu genişletiyor, yeni şeyler öğretiyor, bak abi boks yapmayı öğretmiş ne mutluluk Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın