Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201610 yıl comment_376388 merhaba arkadaslar 2009 focus 2 trend im var.gösterge panelindeki ekranimda görüntü kayboldu aracim calisiyor.daha önce basina gelen yada bilgisi olan varmi.simdiden tesekkur ederim.iyi gunler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201610 yıl comment_376390 Otomatik Mesaj Bu konu, Otomobiller Hakkında > Bakım - Servis & Yedek Parça kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201610 yıl comment_376391 Bu kategori içerisinde daha önce yaşanan problemleri bulabilir veya arama yaparak ilgili konuyu bulabilirsiniz. Malum arıza yaşayanlar sürekli burada beklemiyor ben yaşadım demek için. Keyifli forumlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 201610 yıl comment_377979 Merhabalar sorun sanırım fotoğraftaki gibi. Ben de benzer sorunu yaşamıştım. Çözümü çıkma bir gösterge paneliyle değişim oldu. Alta linkini yazıyorum incelersiniz. İyi çalışmalar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201610 yıl comment_378861 Aynı sorun bizim aractada var. Az önce ağır bakımını yaptırdık gelmişken bunuda soralım diyip sorduk 150 veya 450 ye mal olur dedi. Kilometreciye gittik ortadaki ekrani degistirmeyi teklif etti 400tl. Şimdilik aciliyeti olmadığı için böyle kullanacağız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın