Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Cam iç Trim Nasıl Sökülür

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar, seyir kamerası enerji kablosunu tavan trimi içinden sağ yan trime getirip onun içinden de aşağıya almak istiyorum. Direkteki trimi zarar vermeden nasıl sökeceğimizi bilen var mı? Aşağıdaki fotoğrafta tırnaklar var görünüyor tırnakları kırmadan çıkarmak istiyorum :)

Bir de o teimden sonrasında sigorta panosuna nasıl bağlayabilirim onu da bilmiyorum tabi :) çakmaklık adaptörünün içinde voltaj düşüren devre var sanırım, yani kabloya direk elektrik alamam sigortadan.

92c08362f89ea2adb3f759321ca87fc3.jpg

Solved by Misafir

Yanıtlama zamanı:

Önce kapı fitili sökülür.
Fitili söktüğün aradan dubelleri göreceksin.
Yan plastigi tutan 3 tane dubel var.
En üstteki raylı sisteme sahip.bunu tavan döşemesi yönüne düz tornavida ile ittirirseniz çıkar.
Diğer 2 tane aynı sisteme sahip geçmeli.
Düz tornavida ile dikkatlice dip kısmından destek vererek diğer yandan plastigi kanirtarak rahatça sökebilirsin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi teşekkür ederim bilgiler için ama beceremedim ben bu işi. Hiçbir dubeli çıkaramadım yerinden. Hatta zorlarken elimdeki kontrol kalemi kırıldı, sonra uğraşmayı bıraktım.

Zaten oradan aşağı indirdikten sonra da adaptörü bozmadan sigortaya nasıl bağlanacak onu da bilemedim.

Yanıtlama zamanı:

sökmeye gerek yok bence az bişey plastik geçme ile kastırıp aradan geçer kablo :) biraz naziktir direklerin içindeki plastikler dikkat edin :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
35 dakika önce, Serkan Karakoca said:

biraz naziktir direklerin içindeki plastikler

ben de öyle düşünüyordum ama zorlayınca kontrol kalemi kırıldı :D neyseki kontrol kalemi kırıldı, tırnakların kırılmasından iyidir.

dediğiniz gibi az kastırınca kablo geçer ince kablo zaten. ama çakmak adaptörünü sigorta kutusuna bağlamak da ne kadar sağlıklı olacak bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:
55 dakika önce, Kerem Bozdoğan said:

ben de öyle düşünüyordum ama zorlayınca kontrol kalemi kırıldı :D neyseki kontrol kalemi kırıldı, tırnakların kırılmasından iyidir.

dediğiniz gibi az kastırınca kablo geçer ince kablo zaten. ama çakmak adaptörünü sigorta kutusuna bağlamak da ne kadar sağlıklı olacak bilmiyorum.

@Yahya Akman arkadaşımızla beraber bağladık benim kamerayı konunun uzmanı kendisi çakmaklık soketine giden yerden aldık elektriği aracı  kitledidikten  belli bir müddet sonra kesiyor elektriği ...

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Videonun 02:15 kısmında sökülmesi anlatılmış rusca ama el beceriniz varsa sökersiniz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.