Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201610 yıl comment_373025 Merhabalar, seyir kamerası enerji kablosunu tavan trimi içinden sağ yan trime getirip onun içinden de aşağıya almak istiyorum. Direkteki trimi zarar vermeden nasıl sökeceğimizi bilen var mı? Aşağıdaki fotoğrafta tırnaklar var görünüyor tırnakları kırmadan çıkarmak istiyorum Bir de o teimden sonrasında sigorta panosuna nasıl bağlayabilirim onu da bilmiyorum tabi çakmaklık adaptörünün içinde voltaj düşüren devre var sanırım, yani kabloya direk elektrik alamam sigortadan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201610 yıl comment_373041 Önce kapı fitili sökülür.Fitili söktüğün aradan dubelleri göreceksin.Yan plastigi tutan 3 tane dubel var.En üstteki raylı sisteme sahip.bunu tavan döşemesi yönüne düz tornavida ile ittirirseniz çıkar.Diğer 2 tane aynı sisteme sahip geçmeli.Düz tornavida ile dikkatlice dip kısmından destek vererek diğer yandan plastigi kanirtarak rahatça sökebilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201610 yıl Yazar comment_373097 Abi teşekkür ederim bilgiler için ama beceremedim ben bu işi. Hiçbir dubeli çıkaramadım yerinden. Hatta zorlarken elimdeki kontrol kalemi kırıldı, sonra uğraşmayı bıraktım.Zaten oradan aşağı indirdikten sonra da adaptörü bozmadan sigortaya nasıl bağlanacak onu da bilemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201610 yıl comment_373183 sökmeye gerek yok bence az bişey plastik geçme ile kastırıp aradan geçer kablo biraz naziktir direklerin içindeki plastikler dikkat edin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201610 yıl Yazar comment_373185 35 dakika önce, Serkan Karakoca said: biraz naziktir direklerin içindeki plastikler ben de öyle düşünüyordum ama zorlayınca kontrol kalemi kırıldı neyseki kontrol kalemi kırıldı, tırnakların kırılmasından iyidir. dediğiniz gibi az kastırınca kablo geçer ince kablo zaten. ama çakmak adaptörünü sigorta kutusuna bağlamak da ne kadar sağlıklı olacak bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201610 yıl comment_373187 55 dakika önce, Kerem Bozdoğan said: ben de öyle düşünüyordum ama zorlayınca kontrol kalemi kırıldı neyseki kontrol kalemi kırıldı, tırnakların kırılmasından iyidir. dediğiniz gibi az kastırınca kablo geçer ince kablo zaten. ama çakmak adaptörünü sigorta kutusuna bağlamak da ne kadar sağlıklı olacak bilmiyorum. @Yahya Akman arkadaşımızla beraber bağladık benim kamerayı konunun uzmanı kendisi çakmaklık soketine giden yerden aldık elektriği aracı kitledidikten belli bir müddet sonra kesiyor elektriği ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201610 yıl Solution comment_373803 Videonun 02:15 kısmında sökülmesi anlatılmış rusca ama el beceriniz varsa sökersiniz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın