Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201610 yıl comment_365478 2015 trend x aracıma lpg taktırdıktan sonra vites yükseltme uyarısının çıkmadığını farkettim.aracı benzinde denedim ancak yine çıkmıyor.Bu sistem açılıp kapatılabilir mi? Eğer bir şekilde kapandıysa nasıl açabilirim? Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim .Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201610 yıl comment_365510 16 saat önce, Yasin Karapınar said: 2015 trend x aracıma lpg taktırdıktan sonra vites yükseltme uyarısının çıkmadığını farkettim.aracı benzinde denedim ancak yine çıkmıyor.Bu sistem açılıp kapatılabilir mi? Eğer bir şekilde kapandıysa nasıl açabilirim? Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim .Teşekkürler. Vites değiştirme uyarısı tork hp diyagramında torkun verilmeye başladığı en alt devirde yanar lpg geçince tork hp diyagramı büyük ihtimal değişmiştir sensörlerde algılanan optimal değer algılamadığından sistem hatası oluşmuş olabilir servise gidip bilgisayara bağlatıp sorunu çözebilirsiniz büyük ihtimal Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201610 yıl Yazar Solution comment_366165 Teşekkür ederim sensör arızalanmış serviste değiştirilerek sorun çözüldü Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın