Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201610 yıl comment_360358 Merhaba arkadaşlar yeni aldığım aracım ile ilgili ilk eksik gördüğüm konudan (kendim ile alakalı ) ön kısmı hesaplayamamdan dolayı öne park sensörü takmayı düşünüyorum. Biraz forumda da araştırdım c max e ön tampona park sensörü takan oldu mu diye ancak henüz bir sonuç bulamadım. Daha önce bu işlemi yapan var mı? Neye dikkat etmem gerekli ? Park sensörün beynini motorda mı bırakmam mantıklı olur led panel sizce en mantıklı nerede durur bu konuda fikir ve tavsiyelerinizi merak ile bekliyorum. Araç: 2004 cmax ghia Park sensörü: http://urun.n11.com/park-sensoru/cyclone-bh062a-dijital-ekranli-4lu-park-sensoru-gri-P65863334 En önemlisi elektriği nerden almam mantıklı olur? Nisan 28, 201610 yıl Mustafa Pehlivan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201610 yıl comment_360359 Cylone veya cenmax park sensörleri ön için var ömürlük olur nette arama yaparsanız beyini kabin içine taşırsanız daha iyi olur kendi kanımca sudan vs etkilenmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201610 yıl Yazar comment_360360 5 dakika önce, Serkan Karakoca said: Cylone veya cenmax park sensörleri ön için var ömürlük olur nette arama yaparsanız beyini kabin içine taşırsanız daha iyi olur kendi kanımca sudan vs etkilenmez Cyclone aldım zaten hocam. Elektriğini nerden almam mantıklı olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201610 yıl comment_360366 Elektrik tesisatları hakkında bellki bilginiz yok, bir bilene gitmeniz en doğru olan. Açıkcası kaş yapayım derken göz çıkartmanız mümkün. Bu tür sorular için daha önce yazmış arkadaşlarımızın mesajları kontrol edilebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201610 yıl Yazar comment_360371 10 dakika önce, Yakup Çağatay said: Elektrik tesisatları hakkında bellki bilginiz yok, bir bilene gitmeniz en doğru olan. Açıkcası kaş yapayım derken göz çıkartmanız mümkün. Bu tür sorular için daha önce yazmış arkadaşlarımızın mesajları kontrol edilebilir. elektrik tesisatları hakkında iyi derecede bilgim var ancak bu araçlar tamamen elektronik olduğu için tavsiye istedim hocam. Daha önceki mesajlarda herhangi bir bu konu hakkında paylaşım bulamadığım için yardım istedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201610 yıl comment_360384 Eğer ön park sensörü cylone ise içinde mutlaka montaj şeması vardır şemada yazıyordur zaten 12 voltun nereden alınacağı Nisan 28, 201610 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201610 yıl comment_360704 Daha önce bi kaç yerde orjinal olmayan ön sensörlerin sürekli açık olmasından dolayı sık arızalandığını okumuştum, isterseniz sisteme birde devreden çıkarma düğmesi gibi bişey ekleyin, park için açıp sonrasında kaparsınız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın