Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl comment_356448 İyi akşamlar aracım 2012 focus titanum smart...garantim bitti...istanbul anadolu yakasında özel serviste bakım yaptırmayı düşünüyorum..Bilirsini ki yetkili servisler özel servise göre bayağı külfetli...tavsiye istiyorum..usta da çok önemli...rica etsem yardımcı olabilir misiniz....Bir de bu bizim araçlar önden mi yoksa arkadan mı çekişli ?... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl comment_356452 Metin bey aracınız önden çekişli. (Söylemiştim ama bana inanmadınız galiba ) Ataşehir'de Herford servis vardır, aynı zamanda Bosch Car servistir. Ustaları işin ehli iyi insanlardır, tavsiye ederim. Adımı verebilirsiniz yardımcı olurlar. (reklama girme durumu veya sakınca varsa silinebilir sayın yöneticilerimiz) Nisan 9, 201610 yıl Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl Yazar comment_356455 Gürkan bey teşekkür ederim...servisten ve fiyatlardan memnun musunuz? Kısacası uygun mu? Yazılım için de cihazları mevcut mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl comment_356472 Bir saat önce, metin gercek said: Gürkan bey teşekkür ederim...servisten ve fiyatlardan memnun musunuz? Kısacası uygun mu? Yazılım için de cihazları mevcut mu? Memnunum evet. Yazılım dediğiniz Ids cihazı ise evet var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201610 yıl comment_356650 acıbademde euroford özel servis var. total benzin istasyonunun karşısında ekip eski ford çalışanlarıdır. bakmanızı öneririm. ( e5 kenarında kemal tepretoğulları renault bayisi yanı) Nisan 11, 201610 yıl Serkan erden tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın