Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201610 yıl comment_355601 Yeni sürücü destek sistemleri ve motorları yanı sıra yeniden tasarlanmış farlar ve stop lambaları ile karşınızda. 1.0 TSI ve güvenlik sistemleri öne çıkıyor. Ayrıca farlar artık Matrix Led opsiyonlu Tüm Bilgiler: http://anasayfa.focusclubtr.com/yeni-audi-a3-teknoloji-guncellemesi-aliyor/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201610 yıl comment_355602 çok beğendim ama sanırım bu beğenim aracın HB değilde SW havası taşıdığı için... Hem tavan rayları (niye böyle anlamadım bunuda) hemde tam krom cam çerçevesi öyle bir imaj bıraktı bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201610 yıl comment_355605 8 dakika önce, Mert Yürüyen said: tam krom cam çerçevesi öyle bir imaj bıraktı bende Ben yapılca laf ediyorsun ayudi yapınca olmuş olmuş. Peeee get işine hade çalış Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201610 yıl comment_355608 yok bence olmamış aslında... krom çerçeve konusunda yeni astranın formu bence piyasadaki en güzeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201610 yıl comment_355644 Şu lansmanlara matrix farli sline arabalari koyuyolar insanlari cezbediyolar çok beğendim ama sanırım bu beğenim aracın HB değilde SW havası taşıdığı için... Hem tavan rayları (niye böyle anlamadım bunuda) hemde tam krom cam çerçevesi öyle bir imaj bıraktı bende Bende ayni düşünüyorum sw araba çok severim A3 sportbackde de o hava var [emoji106] Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201610 yıl comment_355965 O tavan rayları ne öyle. Harbiden steyşın röno olmuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın