Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Arka stop lambaların içerisine su alma


mehmet kursat

Soru

Önerilen Mesajlar

  • 0

Yakup'a katılıyorum, yeni üretim bandı kurulmuş modellerde ilk aylarda çocukluk hastalığı olarak nitelendirilen bu tür sorunlar olabiliyor. Aracın fiyatı yükseldikçe Ar-Ge ve kalite kontrolu için yapılan harcama da arttığından haliyle üst sınıf araçlarda göreceli az oluyor ama hiç birinde sıfır değil.

Bu markaya güveni çok da olumsuz etkilememeli, önemli olan markanın bu tür sorunları gidermek konusunda takındığı tavır, ki son zamanlarda özellikle yeni modellerde ben Otokoç/Otosan'ı oldukça duyarlı görüyorum.

Ben aracın yürüyen aksamına bakarım, başta biraz sınar ve limitlerini tanımaya çalışırım, eğer kullanma alışkanlıklarımı karşılıyorsa ve güvenmem gereken aksam bu küçük sınavdan başarı ile geçerse diğer aksamlardaki ufak-tefek aksamaları pek önemsemem.

Size geçmiş olsun, ilk fırsatta servise uğrayıp değiştirtirseniz sorununuz hallolur.

Bu arada bir arka stop 700+ TL idi yanlış hatırlamıyorsam, bir akvaryum için bayağı fazla para :D

cem bey aynı sıkıntı bu gün benim aracım da da oldu..bazıları hiç değiştirme yeni taktıracağın da montajı eskisi gibi olduğu için yine su alıcaak diyor ..boşuna uğraşma diyorlar..sizin öneriniz nedir..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

kardeş bugün fark ettim aynı sıkıntı benim aracımda da oluştu..az boz da değil baya su damlacıkları var..siz serviste değiştirdiniz mi_?bilgi verirseniz sevinirim..

İlk etap garantiden onaylarını aldık ama sonra'dan gelen ürününde aynı olacağını otosan belirtince iptal ettirdim. İlk başlarda bir çok bayi değiştirdi ama şuan değiştireceklerini sanmıyorum.

mehmet kursat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.