Uğur Temel Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2016 değerli arkadaşlarım 2009 model focus 1,6 trend x bodel benzin&lpg li 130000 kmde sol çamurluk değişmiş sol kapı boyalı 3000 hasar kayıtlı bir araç buldum 35000 tl fiyatı lütfen yardımlarınızı bekliyorum ilk aracım olacak fiyatı nasıl modeli paketi nasıl herhangi bir sorunu varmı yani araca dair herşeye ihtiyacım var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Profil bilgileri hala eksik Kendi fikrimi söyleyeyim bence pahalı. Trend-x, benzinli, 130.000 de ve 1 değişen 1 boyalı var. Yok yok pahalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Tekin Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Pahali gerçkten. Bu fiyata km için alınır belki araba ancak bu aracın km de yüksek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Temel Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 vala araba piyasısını biliyorsunuz şuan ancak bu pazarlıksız fiyat pazarlık etmedim daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap