Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl comment_343942 Anahtarin birinin pili bitmiş bugün değiştirecem.Tekrardan programlamaya gerek var mı ? Kitapçıkta orjinal anahtar dahil hepsi için uygulayın diyor,ikisinide mi programlayacam ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344159 gerek olmadığını düşünüyorum. bende değiştirdim focus 2.5 pilini çıkardım taktım indim aşağı bastım çalıştı. hiç birşeyle uğraşmadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201610 yıl Yazar comment_345381 On 08.02.2016 at 11:57, Cihan Kutluer said: gerek olmadığını düşünüyorum. bende değiştirdim focus 2.5 pilini çıkardım taktım indim aşağı bastım çalıştı. hiç birşeyle uğraşmadım. Peki yedek anahtarda uzaktan kumanda işlevini yerine getiriyor mu ? Pilini değiştirdim ama uzaktan kumanda çalışmıyor yedek anahtarin ama diğer kumandada sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 201610 yıl comment_345436 15 saat önce, Bora Ç. said: Peki yedek anahtarda uzaktan kumanda işlevini yerine getiriyor mu ? Pilini değiştirdim ama uzaktan kumanda çalışmıyor yedek anahtarin ama diğer kumandada sıkıntı yok yedek anahtarı bilmiyorum normal anhtarı değiştirmiştim ben... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın