Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201610 yıl comment_340812 Merhaba arkadaşlar öncelikle foruma yeni katıldım beni kabul eden herkese teşekkür ederim Arkadaşlar benim Ford Focus 15 Titanyum powershift te Isıtmali Aynalar var bildiğim üzere ben bunları açmak için arka cam ısıtma düğmesine basıyorum fakat çalışmıyor arkadaşlar çözümü var midir acaba yardimlarinizi bekliyorum ? Ocak 18, 201610 yıl İsmail Atar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201610 yıl comment_340821 Aracınızda ısıtmalı ayna yok bu sadece x paket ile geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201610 yıl comment_340823 Isıtmalı yan aynalar STYLE donanımı ve üzerinde sunulmaktadır. Detay için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. Arka cam rezistant tuşu ile çalışması gerekiyor, eğer çalışmadığından eminseniz yetkili servise uğramanız gerekiyor İyi günlerde kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201610 yıl Yazar comment_340828 55 dakika önce, Yakup Çağatay said: Isıtmalı yan aynalar STYLE donanımı ve üzerinde sunulmaktadır. Detay için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. Arka cam rezistant tuşu ile çalışması gerekiyor, eğer çalışmadığından eminseniz yetkili servise uğramanız gerekiyor İyi günlerde kullanın. Teşekkür ederim ben bir servise baktırayım ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın