Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_335991 Mrb arkadaslar uzun zamandir takip ediyorum siteyi benzeri bi sorun wardi ama cozum oldumu bilmiyorum 1.6 Tdci 2009 focus aracimdan ses geliyordu kayseri yetkili servise goturdum enjektör pullarinda kacak oldugu söylendi sorun giderildi fakat servise girene kadar gaz pedalina dokunmam ile dewir saati firliyor idi ciktiginda gaz pedalina basiyorm 2 sn sonra dewir saati yukseliyor klima acikmis gibi arac yigiliyor serwise bunu bildirdim normal dediler osrar edince ne yapti bilmiyorum eski haline geldi bir hafta sonra yawas yawas tepkime yine dustu tekrar servise gittigimde degerler normal aracta bi sorun yok denilioyor dalga gecer gibi musteri hizmetlerini aradim serwis kontrol etmis normal diyor ne ne yapmaliyim ne ile ilgili olabilir pskolojim bozuldu resmen Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_335994 V tuşunuz arızalı mı? Sürekli W harfi kullanılmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl Yazar comment_335996 Hic dikkat etmedim diyorumya pskolojimi bozdu aklim fikrim aracimda her bindigimde moralim bozuluyor ayni sorun hiz sabitleyicidede war eskiden hiz sabitleyiciyi devre disi birakip tekrar aldigimda roket gibi gidiyor idi simdi surati yukseltsem mi yukseltmesem mi diye dusunuyor acaba sorun yazilimsal hata olabilirmi yeniden yukletsem duzelirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_335997 Geçmiş olsun. Türkçe karakterler ile yazınızı yazınca, problemi anlamaya çalışabiliriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl Yazar comment_335998 Turbo çıkısı borularinda iki kelebek iki sensör var dun onlarida sokup temizledik cok az bi fark oldu sizce neden olabilir bu sorun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336012 Araç kaç bin km de en ? bu sorun için bir çok sebep olabilir .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl Yazar comment_336017 210 binde fakat bir anda olmus birsey yavas yavas degil Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336026 23 dakika önce, Rıfat Şimşek said: 210 binde fakat bir anda olmus birsey yavas yavas degil ben olsam turbo selenoidinden başlardım kontrole hava filtresi durumu ? maf sensörü map sensörü turbo ve tüm boruları wasgate rail basınç sensörü enjektörler yakıt pompası gaz kelebeği bunların hepsini kontrol ettirmeniz lazım sorunu bulabilmek için baskı balata durumu iyi değilse o da yapabilir ... kolay gelsin ... Aralık 21, 201510 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336035 2 saat önce, Serkan Karakoca said: ben olsam turbo selenoidinden başlardım kontrole hava filtresi durumu ? maf sensörü map sensörü turbo ve tüm boruları wasgate rail basınç sensörü enjektörler yakıt pompası gaz kelebeği bunların hepsini kontrol ettirmeniz lazım sorunu bulabilmek için baskı balata durumu iyi değilse o da yapabilir ... kolay gelsin ... maşallah serkan. biraz daha zorlasak seni kim bilir neler çıkacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336050 Bir saat önce, Yahya Akman said: maşallah serkan. biraz daha zorlasak seni kim bilir neler çıkacak. ben böyle değildim bu karaböcükle motor modifiyesi ile uğraşırken sonradan böyle oldum çok okuyorum araştırıyorum son 10 aydır birde yaptığım iş gereği bilmek gerekiyor mecburen Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336053 vallaha çoğumuz biniyoruz sadece. allah göstermesin yolda kalsak öyle biz arabaya araba bize bakacak Senin ki doğru olanı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl Yazar comment_336115 Baski balata degildir bosta iken yapmaz diye tahmin ediyorum baski balatadan olsa kontrollerdede normal gorunuyor hersey servis bakimli surekli arac sanayiye bile gitmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336241 13 saat önce, Rıfat Şimşek said: Baski balata degildir bosta iken yapmaz diye tahmin ediyorum baski balatadan olsa kontrollerdede normal gorunuyor hersey servis bakimli surekli arac sanayiye bile gitmiyorum sizce baskı balata neden değildir ?eğer baskı balata eskimişse değişim zamanı gelmişse araç ancak bağırır devir yapıyor gözükür ama gitmez fırlamaz eskisi gibi kaçırdığından dolayı yakıt tüketimi artar ayrıca Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl Yazar comment_336332 Aracin bagirip gitmeme gibi sorunu yok arac bosta iken bile gaza bastigimda dewir saati gec kalkiyor kalkisi 1700 lu dewirlerde yapar isem hicbir sorun yok kacirma filan olmadan direkt firliyor ama dusuk dewirde yigilma yapiyor we dewirr saatinde bir yukselme yok Son iki gundurde gelip isikta durdugumda genelde dewir saatinin dusup geri kalktigini goruyorm Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336349 Daha önceki aracımdada böyle devir dalgalanması vardı yetkili serviste bir yazılım güncelemesi yapıldı devir saatindeki dalgalanma geçmişti ... en güzeli işi iyi bilen iyi bir yetkili servise gidin gerekli kontrolleri yapsınlar çok sebep var çünkü uzaktan ancak malesef bu kadar yardım edebiliyorum ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın