Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201510 yıl comment_329736 Merhabalar. 2004 focus 1.6 benzinli kullanıcısıyım 3 yıldır biniyorum aracıma ama bir türlü sorunlarım düzeldi oh dediğim bi dönemim olmadı. Son olarak ön aksları değiştirdim bunun yanında şanjuman alt ve üst kulakları rot başları vs vs. Ama şimdi aracımı çalıştırdığımda ilk marş baştığımda pat diye bi ses geliyo ve aracımı sürerken sanki eksoz patlakmış gibi sarsıntı ve gürültü oluyo. Boştayken gaz verdiğimde anormal bi ses yok ama vitrse takıp yürüdüğümde bu ses geliyo sebep ne olabilir yardımcı olur musunuz. Şimdiden sağ olun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201510 yıl comment_329737 Bu tür problemleri uzaktan yorumlamak yanıltabilir, yetkili servise gitmenizi tavsiye ederim. Aramıza hoş geldiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201510 yıl Yazar comment_329738 3 dakika önce, Yakup Çağatay said: Bu tür problemleri uzaktan yorumlamak yanıltabilir, yetkili servise gitmenizi tavsiye ederim. Aramıza hoş geldiniz. Gideceğim tabi servise ama şehir dışındayım 2 3 güne kadar döneceğim içim içimi kemiriyo sorun nedir acaba diye birinin başına gelmiştir belki dedim. Hoşbuldum bu arada sağ olun Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201510 yıl comment_330076 Benim de başıma geldi yeni. Motor takozlarına bir baktır. Bende de oluyordu. ilkin tak sonrada tarıltı yapıyordu. Aks dediler 2 takım aks değiştirdim. aynı. sonra kulakları değiştirdim. ses kesildi. motoru kucağa almışkende diğer ne varsa baktım elim değmişken şimdi araba pısır pısır gidiyo Aracın özgüveni arttı :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201510 yıl Yazar comment_330251 18 saat önce, Turgay ACAR said: Benim de başıma geldi yeni. Motor takozlarına bir baktır. Bende de oluyordu. ilkin tak sonrada tarıltı yapıyordu. Aks dediler 2 takım aks değiştirdim. aynı. sonra kulakları değiştirdim. ses kesildi. motoru kucağa almışkende diğer ne varsa baktım elim değmişken şimdi araba pısır pısır gidiyo Aracın özgüveni arttı :D Bugün değiştirip şansımı deneyeceğim çok sağolun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın