Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329120 Merhabalar 2001 model focus gia 77bin km arac buldum kazasiz simli yesil 26 bin lira istiyor fiyati cok geldi bana o paraya ust model makyajli focus bulunur gibi sizce aramaya devam edeyimmi yoksa bu temizlikteki arabayi alayim mi tesekkurler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329122 Açıkcası görünen temizliktense yürüyen ve motor temizliği daha önemli.14 yaşında araba ne kadar temiz olursa olsun.o paralara daha genç araçlar bulabilirsiniz.Açıkcası km pek inandırıcı gelmedi bana.Ama son karar sizin.Aracı almaya kesin kararlı iseniz iyice geçmişini araştırın derim.Aracın muayenelere girdiği km leri öğrenin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329232 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl Yazar comment_329334 Satmasin diye kapora verip bir kac gun sonra motorcuya gosterip alirim diyodum.msj ile baktigimda son 6 yil dogru gorunuyor kazasida yok ama o paraya kac model bulunabilir hangilerine bakayim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın