Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201510 yıl comment_328102 Merhabalar araniza yeni katıldım. Bu ilk konu başlığım. Aracım 2015 trend x focus hb ps. Aracı 4 bin km de aldım. Serviste park sensoru takilmis alınırken. Ilk zamanlarda geri vitese gectigimde bazen ses geliyor bazen gelmiyordu. Şimdi hiç ses yok. Sadece sesli ikazla calisan bir park sensoru. Sizce ne olabilir sorun. Ankaradaki serviste takılmış. Ben bitlisteyim. Burdaki servise hic gitmedim gitsem sorun cozulurmu acaba. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201510 yıl comment_328103 Basit bir parça, her elektrikçi anlar. Zaten sonradan takılmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201510 yıl comment_328104 Servise gerek yok, elektrikçi çözer. Bagajdaki modülün yerini bulabilirsen bir kurcala sen de yapabilirsin 21 dakika önce, Mehmet Kalmış said: Merhabalar araniza yeni katıldım. Bu ilk konu başlığım. Aracım 2015 trend x focus hb ps. Aracı 4 bin km de aldım. Serviste park sensoru takilmis alınırken. Ilk zamanlarda geri vitese gectigimde bazen ses geliyor bazen gelmiyordu. Şimdi hiç ses yok. Sadece sesli ikazla calisan bir park sensoru. Sizce ne olabilir sorun. Ankaradaki serviste takılmış. Ben bitlisteyim. Burdaki servise hic gitmedim gitsem sorun cozulurmu acaba. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201510 yıl Yazar comment_328105 Basit bir konu için başlık açtım belki ama burada elektrikci bulmak zor sanayi yok servis yolu gozukecek anlaşılan mahrumiyetin gözü kör olsun Buzzer isimli hoparlor arkada onu buldum ama sigorta kutusu gibi bisey olmali onu bulamadim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201510 yıl comment_328107 Kolay gelsin diyelim @Mehmet Kalmış. Hoş geldiniz bu arada :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201510 yıl Yazar comment_328108 Cevaplariniz için teşekkürler focus on numara araba maşallah iyiki almışım iyi ki bu siteyide bulmusum:) dualarinizi esirgemeyin batı da olmanin tadini çıkarın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın