Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201510 yıl comment_327217 Slm 2015 titanium donanim 1.5 tdci ps arabamin arka karartmali camlarinin uv filtrelimi degilmi oldugunu nasil ögrenebiliriz Ön iki cama film cektirtcem filtreli arkalarada cektirtmek gerekirmi? Birde bu aracin çok detayli bilgilerine nasil ulasabiliriz ford bayii bile filtre olup olmadigini bilmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201510 yıl Yazar comment_327223 Tesekkurler Ama ordada yok camla ilgili bilgi Karartmali camlarim acaba uv filtrelimi arkalara filtreli film cektirsem mantikli olurmu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201510 yıl comment_327232 Merhaba , ben filtreli olmadığını ve çocukların da araçta olacağını düşünerek filmci arkadşların önerisi ile tüm camlara cam filmi uygulattım. Yalnız arkalara en açık ton uygulandı. Scorpion marka amerikan cam filmi kullanıldı. Ziebart, Sonax, 3M vb kullanmış birisi olarak tavsiye ederim. Ön camda da görüş gece dahi sorunsuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327452 On 01.11.2015 22:34:17, İlker Ka. said: Merhaba , ben filtreli olmadığını ve çocukların da araçta olacağını düşünerek filmci arkadşların önerisi ile tüm camlara cam filmi uygulattım. Yalnız arkalara en açık ton uygulandı. Scorpion marka amerikan cam filmi kullanıldı. Ziebart, Sonax, 3M vb kullanmış birisi olarak tavsiye ederim. Ön camda da görüş gece dahi sorunsuz. Film uygulamasından sonra araç içinde aşırı sıcaklık oluyor mu? Ön konsol direksiyon falan tutulmayacak kıvamda oluyor mu? Bu problemleri kesiyor ise bende yaptırmayı düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327572 Koyu renk camlar ısıyı daha iyi kesiyormuş. Benim aracın içi siyah olmasına rağmen ben hem güneşte sürüşte, hem de güneş altı park sonrası önceki haline göre belirgin bir rahatlama farkettim. Yine de ön cama yansıtıcı güneşlik yerleştirmeli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327574 Ön camada mı film çektirdiniz? Eğer yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir durum var (emniyet ve güvenlik) bence hemen söktrün öndekini. Nedeni ise kötü bir durumda -Allah korusun- ön camın özelliği patlayarak dışarı doğru yayılmasıdır. Filmde bu olmaz ve nahoş durumlar oluşabilir. Not: Belki yanlış hatırlıyor olabilirim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın