Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 focus camlar hk.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Slm 

2015 titanium  donanim 1.5 tdci ps arabamin arka karartmali camlarinin uv filtrelimi degilmi oldugunu nasil ögrenebiliriz

Ön iki cama film cektirtcem filtreli arkalarada cektirtmek gerekirmi?

Birde bu aracin çok detayli bilgilerine nasil ulasabiliriz ford bayii bile filtre olup olmadigini bilmiyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tesekkurler 

Ama ordada yok camla ilgili bilgi

Karartmali camlarim acaba uv filtrelimi arkalara filtreli film cektirsem mantikli olurmu

Yanıtlama zamanı:

Merhaba , ben filtreli olmadığını ve çocukların da araçta olacağını düşünerek filmci arkadşların önerisi ile tüm camlara cam filmi uygulattım.

Yalnız arkalara en açık ton uygulandı.

Scorpion marka amerikan cam filmi kullanıldı. Ziebart, Sonax, 3M vb kullanmış birisi olarak tavsiye ederim.

Ön camda da görüş gece dahi sorunsuz.

Yanıtlama zamanı:
On 01.11.2015 22:34:17, İlker Ka. said:

Merhaba , ben filtreli olmadığını ve çocukların da araçta olacağını düşünerek filmci arkadşların önerisi ile tüm camlara cam filmi uygulattım.

Yalnız arkalara en açık ton uygulandı.

Scorpion marka amerikan cam filmi kullanıldı. Ziebart, Sonax, 3M vb kullanmış birisi olarak tavsiye ederim.

Ön camda da görüş gece dahi sorunsuz.

Film uygulamasından sonra araç içinde aşırı sıcaklık oluyor mu? Ön konsol direksiyon falan tutulmayacak kıvamda oluyor mu? Bu problemleri kesiyor ise bende yaptırmayı düşünüyorum. 

Yanıtlama zamanı:

Koyu renk camlar ısıyı daha iyi kesiyormuş. Benim aracın içi siyah olmasına rağmen ben hem güneşte sürüşte, hem de güneş altı park sonrası önceki haline göre belirgin bir rahatlama farkettim. Yine de ön cama yansıtıcı güneşlik yerleştirmeli.

Yanıtlama zamanı:

Ön camada mı film çektirdiniz? Eğer yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir durum var (emniyet ve güvenlik) bence hemen söktrün öndekini. Nedeni ise kötü bir durumda -Allah korusun- ön camın özelliği patlayarak dışarı doğru yayılmasıdır. Filmde bu olmaz ve nahoş durumlar oluşabilir.

Not: Belki yanlış hatırlıyor olabilirim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.