Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201510 yıl comment_327175 Merhaba , Ilk basta konuyu dogru yerde mi actim ,yoksa yanlis yerde mi actim bilmiyorum .Arti yurtdisinda calistigim icin sirketin bilgisayarlarinda Turkce karakter kullanma imkanim yok o yuzden simdiden af ola. Aklimda Turkiye iznimde kasim 9'dan sonra bir arac almak var , butcem 42-45 arasi olucak , sahibinden.com da bazi ilanlara bakiyorum ve asagidaki linkteki arac ilgimi cekti , satici ile mesajlastik ve aracin 5bin gibi bir hasar kaydi oldugunu yazdi , KM'sinin orjinal ve butun aksamlarinin calistigini.Daha oncede kazali arac kullandim , kazali arac alma konusunda sorunum yok. Fiyat olarak normal mi ?Aranizda bu arac ile ilgilenen olduysa ve daha fazla bilgisi varsa lutfen paylasabilirmi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-ford-focus-1.6-tdci-style-238987478/detay Simdiden herkesin yardimlari icin tesekkur ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201510 yıl comment_327280 Merhaba Tamer, Aracın fiyatı piyasaya göre yazılmış bence, aslında daha uygun olmalı ama km si az diye sahibi öyle yazmış olabilir. 5 bin tl yüksek bir hasar kaydı değil ama içeriğine ve arabaya iyi baktırılmalı. Fiyat daha uygun hale çekilirse alınabilir derim. Hayırlısı olsun. On 31.10.2015 22:13:57, Tamer Perperek said: Merhaba , Ilk basta konuyu dogru yerde mi actim ,yoksa yanlis yerde mi actim bilmiyorum .Arti yurtdisinda calistigim icin sirketin bilgisayarlarinda Turkce karakter kullanma imkanim yok o yuzden simdiden af ola. Aklimda Turkiye iznimde kasim 9'dan sonra bir arac almak var , butcem 42-45 arasi olucak , sahibinden.com da bazi ilanlara bakiyorum ve asagidaki linkteki arac ilgimi cekti , satici ile mesajlastik ve aracin 5bin gibi bir hasar kaydi oldugunu yazdi , KM'sinin orjinal ve butun aksamlarinin calistigini.Daha oncede kazali arac kullandim , kazali arac alma konusunda sorunum yok. Fiyat olarak normal mi ?Aranizda bu arac ile ilgilenen olduysa ve daha fazla bilgisi varsa lutfen paylasabilirmi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-ford-focus-1.6-tdci-style-238987478/detay Simdiden herkesin yardimlari icin tesekkur ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201510 yıl Yazar comment_327960 Merhaba Gurkan, Yanit icin tesekur ederim piyasayi ancak sahibinden.com 'dan takip edebiliyorum malum yurtdisinda calistigim icin zor .Ilandaki arac satilmis gerci , bende bazi yorumlara bakarak kafami iyice karistiriyorum senede asagi yukari 8.000-9.000 KM yapan birisi olarak gozum ufaktan 1.6 ecoboost'lara kaymaya basladi Gelisime tam 1 hafta kaldi sayilir bakalim zaman neler gosterecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201510 yıl comment_328084 Az km yapacaksan dediğin daha mantıklı @Tamer Perperek Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın