Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201510 yıl comment_322524 forum da aradım fakat konuyla ilgili cevap bulamadım.. aracım 2012 model focus .aracımın farlarını değiştirmek istiyorum ledli bi xenon vs. ancak genelde yurt dışından imkan sağlandığını gördüm.bende işimi sağlama almak için servisten o model yılları arasındaki tıtanıum x farından taktırayım diye düşündüm en azından orjinal olsun sonradan taktıralan farlarda oluşan sıkıntılardan yaşamamak adına....(ve montaj ile uğraşmamak) bu değişim işini yapan varmı ve fiyat sizce ne olur?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201510 yıl comment_322526 3 ila 4 bin tl sırf farlar. Onları yıkama motorları ve yükseklik ayarı yapan parçaları var, serviste o paralar verilmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201510 yıl Yazar comment_322548 teşekkürler bilgi için fiyat açısından bi umut yarın bi servise gidip sorucam eğer fiyat farklı olursa güncel fiyat olarak bilgi veririm.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201510 yıl comment_322560 Sizin aracınıza direk uyması imkansız. Halojen far olan araçlar ile orj bixenonlu araçların soket dizilimi farklı. Ayrıca far yükseklik ayarı ve dönüş farları için gerekli sensörler aracınızda yok. Bunların maliyeti sadece Yakup un dediği fiyatlara çıkacaktır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın