Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

iron force


Önerilen Mesajlar

iron force oynayan varmı bayabi zahmetli oyun, yavaş yavaş yükseliyorsunuz yıldız topladıkça rütbeniz yükseliyor para kazandıkça tankınız güçlendiriyorsunuz her yaş gurubundan insan mevcut tek başınıza oynayabildiğiniz gibi lejyona katılarakda lejyon ile birlikde savaşlara katılabiliyorsunuz ios ve android de var ama ikisi ayrı platformdalar ios işletim sistemine sahip iseniz android telefon kullanan kişi ile savaşmanız mümkün değil benim nick emir lejyon 57.Alay rütbe albay 2 aya gereneral olurum 10 aydır oynuyorum acaip sarıyor Türk lejyonlarına ve Azeri lejyonlarına ateş etmiyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Demin indirdim, 2 tank öldürdüm. Abi güzel oyun değil be, sıkıldım. 

Buna 10 ay nasıl dayandın :wacko:

ilk başta benim oğlana indirdim oynasın diye sonra bende sardım iyice, ilk başlarda tanklar kötü ve cansız ama ona göre rakip geliyor ama benim gibi seviyelerde savaşlar çok iyi adamlar ticarete bile dökmüş benim tank vulpecula S en iyi tank mono (tekboynuz) 1500 dolara satıyorlar en fullünü öyle savaşlara düşüyorum ki kafayı çevirmeden indiriyorlar oyun sabır gerektiren bir oyun zahmetli candy crush da şeker patlatmaya benzemiyor savaşlarda yeri geliyor mutlu oluyorsun yeri geliyor telefonu çarpma noktasına geliyorsun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim oyunlarla aram yoktur :D Çok fena terki diyar ederim bir heves oynarım sonra semtine bakmam :P 
Dediğiniz gibi başındaki heyecansızlık nedeniyle terk ettim bile... Bakalım oynayan var mı ? 5 yıldız almış marketten boşuna almamıştır illaam

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Türkler ve Azeriler saldırmaz bu kural ama Kanı bozuk olan çıkıyor içlerinde ama Ermeniler israilliler direk direk Türkler'e dalıyor tabi bizde onlara Ermeni lejyonundan birinin nicki turkkiller eğer birde Lejyon savaşı'nda eşleşirsek kan gövdeyi götürüyor öyle söyleyim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.