Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akaryakıt İstasyonu Aranıyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese iyi akşamlar. Size bir konuda ihtiyacım var şimdi kalabalık bi topluluğuz her ne kadar sessiz kesim çok olsa da belki birinin gözüne çarpar ve yardımı dokunur. Aklımızda bir proje var ve bunu uygulamak için bir akaryakıt istasyonuna ihtiyacımız var. İstanbul içi ve çevre iller olursa mükemmel olur. Aranızda herhangi bir yakıt istasyonunda yetkili bir tanıdığı varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim. Proje Türkiye'de ilk olacağı için Top Secret niteliği taşıyor yaptıktan sonra anlatırım :)

Yanıtlama zamanı:

Istanbulda Aytaç akın var forum üyemiz Opet istasyon müdürü kendisi Saruhan buluşmalarada geldi hatırlamışsındır diye tahmin ediyorum

Herkese iyi akşamlar. Size bir konuda ihtiyacım var şimdi kalabalık bi topluluğuz her ne kadar sessiz kesim çok olsa da belki birinin gözüne çarpar ve yardımı dokunur. Aklımızda bir proje var ve bunu uygulamak için bir akaryakıt istasyonuna ihtiyacımız var. İstanbul içi ve çevre iller olursa mükemmel olur. Aranızda herhangi bir yakıt istasyonunda yetkili bir tanıdığı varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim. Proje Türkiye'de ilk olacağı için Top Secret niteliği taşıyor yaptıktan sonra anlatırım [emoji4]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Istanbulda Aytaç akın var forum üyemiz Opet istasyon müdürü kendisi Saruhan buluşmalarada geldi hatırlamışsındır diye tahmin ediyorum

Eyvallah abi özelden bir mesaj atayım belki görür. :) ama tabii yazan yine yazsın tanıdığını

Yanıtlama zamanı:

Eyvallah abi özelden bir mesaj atayım belki görür. [emoji4] ama tabii yazan yine yazsın tanıdığını

Telefon numarasını verebilirim istersen

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Telefon numarasını verebilirim istersen

Valla mükemmel olur abi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Özelden atıyorum

Gene ben çözdüm işi.

Ya siz harikasınız bu iş olsun size yemek ısmarlıyim

Yanıtlama zamanı:

Olmadı şimdi ama Saruhan sadece ikisi mi [emoji4][emoji4]

Yanıtlama zamanı:

Ya siz harikasınız bu iş olsun size yemek ısmarlıyim

Bekir abi olmazsa işin iptal olur hööööyyyytttt[emoji23][emoji23]

Olmadı şimdi ama Saruhan sadece ikisi mi [emoji4][emoji4]

Tamamdır o iş abi [emoji3][emoji3]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
[emoji5]️

Ayıp ettin Bekir abi sen de gel tabii [emoji1]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.