Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201511 yıl comment_311584 Merhabalar, Geçen gün atlet kılıf aldım koltuklara takarken ön koltukların yanında airbag yazan dikilmiş etiketleri gördüm. Bildiğim kadarıyla arabada 4 airbag var. birisi direksiyon birisi sağ göğüste diğer ikisi nerdedir? Eğer koltukların içindeyse atlet kılıf açılmasını engeller mi? koltuğun içinde değilse airbag uyumlu kılıf muhabbeti nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201511 yıl Solution comment_311585 'Bildiğiniz kadarı' yanlış. Direksiyon, yolcu önü ve iki koltuğun kenarlarında hava yastığınız var. Şayet style veya titanium alsaydınız, direklerden yani üst dediğiniz yerden de PERDE inecekti. Airbag uyumlu kılıf adı üzerinde air bag uyumlu kılıf yani engel olmaması için tasarlanmış kılıf. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201511 yıl Yazar comment_311586 peki atlet kılıf koltuk kenarlarında bulunan airbaglerin açılmasına engel midir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201511 yıl comment_311589 peki atlet kılıf koltuk kenarlarında bulunan airbaglerin açılmasına engel midir? Doğru (uygun), sertifikalı (varsa) vs ürün ise olmaması gerekiyor. Sizce de mantıken bunun böyle olması gerekmiyor mu? Neden soruyorsunuz neyi soruyorsunuz sanırım ben anlamıyorum sizi. Bunu biz bilemeyiz sonuçta insan üretimi yarın açılmazsa bize gelmeyin YORUM: Kılıfla falan işim olmaz, onca para veriyorum kumaşı alerjik olmasın terletmesin şu bu olmasın diye üstüne mehmetoğullarından kılıf Hiç bana göre değil Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın