Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201511 yıl comment_309168 1.6 Tdci 115'lik motora sahip aracımda performans düşüşü hissetmekteyim. Bu araç gitmiyor ya da nazlanıyor anlamında değil.sanki 0-100 km hızlanma süresi bir miktar artmış gibi. Not :Yakıt shell ya da opet alıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201511 yıl comment_309169 1.6 Tdci 115'lik motora sahip aracımda performans düşüşü hissetmekteyim. Bu araç gitmiyor ya da nazlanıyor anlamında değil.sanki 0-100 km hızlanma süresi bir miktar artmış gibi. Not :Yakıt shell ya da opet alıyorum Km kaçta acaba... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201511 yıl comment_309187 62 binde Baski balatadan olabilirmi acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201511 yıl comment_309188 Sanırım bunu anlamanın en iyi yolu Dyno. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201511 yıl Yazar comment_309190 Baski balatadan olabilirmi acaba 60 binde değiştirmiştim abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201511 yıl comment_309193 Benim araç da biraz nazlanmaya başladı bu aralar.Gaz tepkisi eskisi gibi değil,yüklendikten sonra eskisi gibi direk asılmıyor. Hafif bir geriliyor sonra hızlanıyor. Şuan 51 bin km'de. Acaba diyorum mazot filtresinde mi? En son 29500 kmde mazot filtresi değişmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201511 yıl Yazar comment_309198 Benim araç da biraz nazlanmaya başladı bu aralar.Gaz tepkisi eskisi gibi değil,yüklendikten sonra eskisi gibi direk asılmıyor. Hafif bir geriliyor sonra hızlanıyor. Şuan 51 bin km'de. Acaba diyorum mazot filtresinde mi? En son 29500 kmde mazot filtresi değişmişti. Aynı durum sanırım hocam.Acaba bana mı öyle geliyor diye düşündüm, her zamn kullanan arkadaşa verdim o da aynı şeyi söyledi Benim araç da biraz nazlanmaya başladı bu aralar.Gaz tepkisi eskisi gibi değil,yüklendikten sonra eskisi gibi direk asılmıyor. Hafif bir geriliyor sonra hızlanıyor. Şuan 51 bin km'de. Acaba diyorum mazot filtresinde mi? En son 29500 kmde mazot filtresi değişmişti. Aynı durum sanırım hocam.Acaba bana mı öyle geliyor diye düşündüm, her zamn kullanan arkadaşa verdim o da aynı şeyi söyledi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201511 yıl comment_309276 Hüseyin hocam , ben mazot filtresini ve hava filtresini değiştirmeyi düşünüyorum. Fırsat bulabilirsem aracı bir ara göstermeyi düşünüyorum. Umarım geçici bir sıkıntıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201511 yıl Yazar comment_309297 Hüseyin hocam , ben mazot filtresini ve hava filtresini değiştirmeyi düşünüyorum. Fırsat bulabilirsem aracı bir ara göstermeyi düşünüyorum. Umarım geçici bir sıkıntıdır. Aynen hocam. Benimde planlarım o yönde. Bir türlü vakit bulamadım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın