Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl Yazar comment_41923 YUSUF BEY BENDEKİ SES SANKİ ALT TAKIMLAR BOŞTA VE BOZUK YOLLARDA KAROSERDEN AYAĞIMIN ALTINA KADAR VURUYOR BU SES iletinizi küçük harfler ile yazmalısınız Tolga Bey Kurallar diroksiyonu ortaya getiren denge çubukları var. yuvalarından çıkınca alt tarafa vuruyor. o çubuklara mutlaka bir baktırın. daha önce başıma gelmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl comment_41927 Bende böyle abartılı bir ses yok. Hiç de hissetmedim. Bir ara hisseder gibi oldum, onunda sebebi paranoyaklık derecesinde şurasında ne var, burasında ne var diye düşünmemden kaynaklıydı, fakat şu an gayet sessiz sakin sürüşüme devam ediyorum. Bu tür problemler yaşamanıza gayet üzüldüm, umarım sorun tamamen hallolur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl comment_41929 yusuf bey servis sorumlularına göre ne denge çubuğu ne amartisör nede direksiyon kutusu kalmadı değişen ustalarda artık yapılcak bişey olmadığını anlamışlar olsa gerek bu sesler aracın karakteristik özelliği demeye başladı çıldırcam yav Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl comment_41931 Niğde de bulunduğunuzu görüyorum. Belki biraz zor olacak sizin açınızdan ancak sorunun hallolması adına, başka bir servise gidip, problemleri o servis müdürüne anlatın, durumu olduğu gibi izah edin ve ben oradaki servisten bir sonuca ulaşamadım, sizin servisinizde problemin hallolabileceğini, en azından daha fazla yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum diyerek konuya girin. Yani bir nevi rekabet yaratmak gibi. Belki işe yarayabilir. Tabi bu arada da Otosan ile iletişime geçmekte yarar var diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl comment_41934 ümit bey farklı bir servisede gitdik onlarda ağız birliği etmişcesine aynı masalı anlattılar ama inanın dışardan kaliteli işinin ehli 10 usta kesinlikle bu gelen seslerin normal olmadını değişen direksiyon kutususun arızalı olacağını söylediler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42817 bu tabla burcu bir ses yapar akıllara zarar. gıcır gıcır. hele arka tabla burçları adamı deli eder. sanki yatak gıcırtısı gibi. çukura girdikçe frene bastıkça.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42822 http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=60977 fordda bu olay oluyor bazen avrupa ve amerika yol şartları için yapıldığı için büyük bir çukura hızlı girmek 1 kerede olsa yetiyor. bazı modellerde senede 3-5 kere bu burçlar değişir. avrupada değişmez ama Türkiye yollarında değişir. eğer sorunun çözümü bu çıkarasa bir hayır duası mesajı beklerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42825 Bir kişi de bunlardan geldiğini söylüyordu, değişmişti yine gelmişti sanırım ee o zaman yine değişçek Acaba test esnasında bize neden gelmedi okadar da sürdük...Acaba dediğiniz gibi sert ve dikkatsiz girişlerden sonra mı meydana geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42826 Bir kişi de bunlardan geldiğini söylüyordu, değişmişti yine gelmişti sanırım ee o zaman yine değişçek Acaba test esnasında bize neden gelmedi okadar da sürdük...Acaba dediğiniz gibi sert ve dikkatsiz girişlerden sonra mı meydana geliyor değiştiğinde kesilip, 1 hafta sonra mı gelmiş yoksa hiç kesilmemiş mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42827 değiştiğinde kesilip, 1 hafta sonra mı gelmiş yoksa hiç kesilmemiş mi? Konuları okumak lazım, aklımda değil maalesef Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42828 Konuları okumak lazım, aklımda değil maalesef büyük ihtimalle bu parçadır. zaten pahalı değil ve garantiden değişir.yalnız tekrar bozuluyor. çözüm ise başka burç takmak. mesela arka burç aynı boyuttaysa öne onlardan takmak veya . başka marka burç bulmak gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201214 yıl comment_42836 bendede 2005 c4 var süspansiyonlar ıslanınca araçtan hiç ses gelmiyor kuruyunca yada kirlenince süspansiyonlardan sık sık ses geliyor bu süspansiyonların su merağı nedir acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201214 yıl Yazar comment_42912 bendede 2005 c4 var süspansiyonlar ıslanınca araçtan hiç ses gelmiyor kuruyunca yada kirlenince süspansiyonlardan sık sık ses geliyor bu süspansiyonların su merağı nedir acaba? aynen öyle. ancak kasislerde geçerken gelen yüksek sürtme sesi 1 haftadır kesildi. üstelik kuruduğu (donduğu) halde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201412 yıl comment_254396 Ayni problem bende de var islaninca geciyor servis bakti her zamanki gibi sorun yok vs dedi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın