Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Oğuz Han

Üye
  • Toplam İleti

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Oğuz Han tarafından yazılan her şey

  1. Aynen öyle hayırlısı artık geç olsun güç olmasın diyoruz. Özellikle arabaya ihtiyacınız varsa çok ama çok can sıkıcı bir durum, bekleyen herkese de sabır diliyorum.
  2. Bugün bayiyle görüştüm, durum bilgisi olarak 61 statüde olduğunu söyledi. Kaan abinin daha önce belirttiklerinden anladığıma göre araç henüz limana gelmemiş ancak teslimat süresi olarak hala 19 ağustos gözüküyormuş. Bu hafta yetişir inşallah bakalım artık.
  3. Yarın arayıp durum numarasını sorayım o zaman. Hatta gidip kendi ekranından görmek lazım ama zamanım yok. Ona göre tavır alayım ben de. Yalnız durum hep böyleyse, bu mantık ve satış sistemiyle bazı bayilerin çok müşteri kaybedeceği kesin. Ancak stoğu olan bayiler satış yapar.
  4. Teşekkür ederim Doğan Bey . Umarım bir ay sürmez bu planlarımı oldukça aksatacak çünkü . En azından baştan çıkabilecek aksilikler konusunda bilgilendirme yapabilirlerdi. Hatta ben aramadan gecikmeyi onlar haber verebilirdi. Umut verip sonra bozmak kötü oluyor. Halen geminin nerede olduğunu bile bilmemeleri ya da söylememeleri can sıkıcı bir durum. Zannetmiyorum bayi bana daha gelmediğini söylemişti çünkü. O gemide olsa zaten sıkıntı yapmayacağım ama bir sonraki gemi ne zaman gelir meçhul.
  5. Ayrıca merak ettiğim 2 şey var ; 1. Bu teslimat süresi denilen araçın limana gelişi mi ? Bize teslim edilmesi mi? 2. Gölcük limanına araç hangi sıklıkta geliyor (ayda yada hafta kaç kez) ? Bana en son teslimat süresi gecikti dediklerinde limanda bir gemi vardı (marinetrafficten bakmıştım)
  6. Ben de bir araç aldım, daha doğrusu kaporamı verdim. Anlaştığımız gün (1 Ağustos) bana aracın gemide olduğunu teslimat süresinin 15 ağustos olduğunu fakat daha önce geleceğini tahmin ettiklerini, ki genelde öyle olduğunu söylemişlerdi. Aradım 2 gün rotar yapmış 17 ağustos , sonra tekrar aradım 19 ağustos bizim gemi ne hikmetse hep rotar yapıyormuş ve ben arayınca bunu öğreniyorum . Hatta 1 ağustosta gemiyle geliyor yoldaymış denilen araç son söylenilene göre 2 ağustosta yola çıkmış. Gemi şimdi nerdeymiş diyorum, biz bilmiyoruz diyorlar. Durum normalmidir ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.