Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Gökhan Boz

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

Gökhan Boz tarafından yazılan her şey

  1. baya pahalıymış bu tuşlar, hele 4 lü tuşu çok pahalı, ben sadece rezistans tuşunu alayım o zaman, peki sipariş vermek için nereye gelmem lazım ?
  2. WF0HXXWPDH8G53441 şase no su bu hatta varsa hem rezistans tuşu hemde dörtlü sinyal tuşu da lazım, bu tuşların üzerindeki gri kaplama kabarmış ve kötü görünüyor. Siz internet üzerinden veya kapıda ödemeli gönderebilirmisiniz acaba ? Pardon dikkat ettimde sizde izmir deymişsiniz eğer sizde varsa gelip alayım ben.
  3. ben 1 ay önce servise sipariş verdim ama hala gelmedi bekliyoruz diyorlar, sanırım önemsiz görüp biraz sallıyorlar. Bende bu sebepten başka bir yerden temin etmeye karar verdim.
  4. Arkadaşlar arka cam rezistans tuşunun üzeri çok kötü görünüyor bende o tuşu değiştirmek istedim ama servise gittim getirtemediler, acaba izmirden nasıl temin ederim bilen varmı ? Aşağıdaki resimde görülen tuşun gri kaplamalı olanı lazım bana.
  5. pompa üzerinde bulunan basınç müşürü ve mazot filtresi değişti, şuan araç düzgün çalışıyor, umarım tekrar yaşanmaz bu sorun. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler
  6. trigerle alakası yok şuan bilgisayara bağlayıp çalıştırdılar aracı ama o sorunu tekrar yapabilir çünkü net bir arıza görünmüyor ve servisteki usta tecrübelerine dayanarak pompa üzerindeki müşürden şüpheleniyor
  7. Servisten cevap geldi fakat net değil, yani bilgisayara bağlayıp baktılar yakıtla alakalı bir kaç arıza kodu vermiş fakat asıl sorun nerede tam belli değil ve bi ihtimal diyerek mazot pompasının üzerinde bulunan bir müşürü değiştirecekler bakalım umarım sorun çözülür.
  8. araç 180.000 km de ve triger yeni değişti, banada pompadan gibi geliyor ama umarım büyük birşey çıkmaz, çünkü 2 dk çalışıp stop etmesi sanki hortumlardaki mazotu yakıp depodan mazot gelmeyince stop etti gibi duruyor.
  9. Arkadaşlar İzmir den mordoğan a gittim yaklaşık 80 km yol, arabayı kapının kapının önüne bıraktık, ertesi gün araca bindik çalıştırdım yaklaşık 2 dk kadar çalıştı sonra stop etti ve bi daha çalışmadı, marş basıyor ama sanki motora mazot gitmiyor, sonra aracı çekiciyle izmire çektirmek zorunda kaldık. neden yapmış olabilir acaba, dandik yerden mazotta almıyorum ama sorunu çözemedik, şuan serviste daha haber yok arabadan
  10. Arkadaşım hayırlı olsun çok güzel durmuş, markası veya modeli nedir acaba, bende aynısından almak isterim, birde montajı çok zormu
  11. Haftasonu bir girişeyim bakalım beceremezsem servise götürürüm artık ilgilendiğiniz için teşekkürler.
  12. bu video da ön döşemeyi söküyor, benim arka da sorun var, umarım buna bakarak bende arka döşemeyi kırmadan bozmadan sökerim
  13. Arkadaşlar foruma baktım ama göremedim, benim sorunum yeni 2008 trend x focus aldım, sağ arka kapıdaki hoparlör çalışmıyor, bakmak istedim ama döşemenin üzerinde ne bir civata nede sökmem gereken bir şey gördüm, yani bu döşemeyi nasıl sökerim acaba ?
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.