Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

mustafa ilteke

Üye
  • Toplam İleti

    318
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, mustafa ilteke tarafından oluşturuldu

  1. Selamun aleyküm arkadaşlar hayırlı geceler yaklaşık 11 ssat yoldayım bu süre içinde multimedya da sorun yoktu gerek radio ve telefondan bağlanarak müzik dinlemesi yaptım 1 saat aracı durdurup dinlendim sonra aracı çalıştırınca önce siyah ekran 2-3 sefer kontağı aç,kapa yapınca geri vitesde takılı kalmış tuşlar ileri geri sarma yapıyor müzik çalıyor ama ekran değişmiyor ne yapmam lazım 

    20230619_003643.jpg

  2. 16 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

    -Tabii ki dava açabilirsiniz. Sizin haklı olduğunuz tespit edilirse tabii ki tahsil edeceksiniz/ veya kaskonuz edecek. (Onarım zamanına göre)

    -Rent a car'a görüntü vererek iş yapma konusu gayri resmi olarak olursa olur ki olacağını hiç sanmam çünkü bu adamlar da kiracıdan tahsil etmesi için kazayı onlara ibraz etmeli.Bu saatten sonra hasar kaydını dert etmek anlamsız verin mahkemeye olsun bitsin.

     

    Ama elinizdeki görüntülerde kaza anı yok. Neyin nasıl yaşandığını kim bilecek, belki gören şahitle olabilir o konuda tecrübem yok. 

    Teşekkürler Yakup bey ilginizden dolayı

    • Beğen 1
  3. Selamun Aleyküm arkadaşlar bir tampon kazası da biz geçirdik kardeşimle birlikte ışık da beklerken yan tarafa park etmiş olan araç aniden anarya  çıkıp sağ köşeden vurup biz araç dan inene kadar kaçıp gitti. plakasını aldık ve kaza yerinde güvenlik kamerası olan cafe var ama kazanın olduğu yöne çevrili değil sadece park halinde dururken ve kişiler binerken çekim yapmış.  cafe sahibi görüntüleri verebilirim diyor ve ne gerekiyorsa yardımcı olurum dedi şahitlik konusunda. polis geldi plakadan araç bilgisine ulaşarak rentacar aracı olduğunu söyledi şimdi sorularım şu .

    1: cafe sahibinin dediğine göre adamlar cafe den çıkmışlar  bunlara  plaka ve görüntülerden dava açabilir miyiz ? ve tampon masrafını tahsil edebilir miyiz ?

    2:Rentacar sahibine kazanın görüntülerini versek  kasko veya trafik sigortasından aracı yaptırabilir miyiz ? yada ondan parayı alma imkanımız var mı ? hasar kaydı oluşmasın araç da özel de yaptırmak için .

     

    sizlerin ve fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var Nasıl bir yol izlememiz lazım şimdiden Teşekkürler.

     

  4. 1 dakika önce, Yakup Çağatay said:

     

    Malumunuzdur Sedan versiyon eski kasa, hb versiyon yeni kasa. Eğer HB olsaydı koşa koşa almalısınız diyecektim :) 

     

    Sedan versiyon ile sunulan motor yeterince performanslı, tüketimi ise çok sıkışık trafik olmadıkça makul.

    65 bin liraya 2.el Civic yerine kesinlikle düşünülmesi gereken bir seçenek hatta düşünmeden alınabilir.

     

    Yalıtım konusunda Astra daha iyi, darbe konforu olarak civic ilerde.

    teşekkür ederim değerli yorumunuz için 2013 civic 61 bin diyor sadece bir ayna değişmiş sizin fikriniz astra sedan alınmalı demi ?

  5. Selamun Aleyküm arkadaşlar fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var kardeşime araç arıyoruz kardeşimin düşüncesi ikinci el honda civic 2012-2013 model otomotik elagance almaktı 60-65 bin tl civarları benim düşüncem o kadar para veriliyorsa sıfır araç almak  opele astra ya  baktık  başka model markaya bakmıyor

    Astra, Sport

    2016 model 1.4 lt. TURBO ECOTEC 140 HP, 6 İleri Otomatik bu araç 71 bin tl ye veriririm dedi bayi iki araç arasındaki artıları eksileri söylermisiniz hangisi alınmalı benim fikrim opel  şimdiden teşekkürler

  6. On 20.11.2015 at 16:37, Özer Aksu said:

    Standart baştan savma teknikleri. Israrla yaptırın başka servisi deneyin

    Selamun Aleyküm arkadaşlar Malatya da  güncellemeyi yaptırdım  motor ve şanzıman güncellemesi yapıldı kalkışlarda olan titreme yok denecek kadar düşmüş  araç  daha rahat vites geçişlerini yapıyor yalnız devir saati 1 in hemen altında oluyordu şimdi biraz daha aşşağı inmiş bunun (zarar veya faydası var mı ? )birde merak ettiğim bu güncelleme araç çalışırken mi yapılıyor çünkü ayda bir sefer gidiyorum Malatya ya  bu sefer önceki gittiklerim den fazla yakıt harcamış oldum cevaplar için teşekkürler.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.