Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hüdaverdi Kılınç

Üye
  • Toplam İleti

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hüdaverdi Kılınç tarafından yazılan her şey

  1. İyi günler dilerim.Önceden yetkili serviste geçen 1 günümü daha önce anlatmıştım.şimdi ise Konya da bulunan BİZİM FORD isimli özel servisten bahsetmek istedim.Takip edenler bilir Konya Otokoç yetkili servisin azizliğine uğramış biri olarak bu cumartesi günü Sami usta iletişime geçtim ve randevumu aldım.sabah saatlerinde iş yerine ulaştım ve aracım olan 2008 model focus otomatik şanzuman aracımın ön amartisörleri, üst kapak contası, arka z rotları şanzıman yağı ve filtresini, bıjilerin değişimi yapıldı .Bizzat ustanın yanında takiplerim sonucu gerçekten Abdullah usta ve yanındaki çırağı ayrıca Sami ustanın güzel işçiliği,bilgili olması müşteriye karşı davranışları çok güzeldi.Ender bulunan ustalar diyebilirim herkese tavsiye ederim. herkese iyi günler dilerim, Allah kaza bela vermesin..
  2. İyi günler dilerim.Önceden yetkili serviste geçen 1 günümü anlatmıştım.şimdi ise Konya da bulunan BİZİM FORD isimli özel servisten bahsetmek istedim.Takip edenler bilir Konya Otokoç yetkili servisin azizliğine uğramış biri olarak bu cumartesi günü Sami usta iletişime geçtim ve randevumu aldım.sabah saatlerinde iş yerine ulaştım ve aracım olan 2008 model focus otomatik şanzuman aracımın ön amartisörleri, üst kapak contası, arka z rotları şanzıman yağı ve filtresini, bıjilerin değişimi yapıldı .Bizzat ustanın yanında takiplerim sonucu gerçekten Abdullah usta ve yanındaki çırağı ayrıca Sami ustanın güzel işçiliği,bilgili olması müşteriye karşı davranışları çok güzeldi.Ender bulunan ustalar diyebilirim herkese tavsiye ederim. herkese iyi günler dilerim, Allah kaza bela vermesin..
  3. Burak bey bugün yetkili serviste bende sordum bu konuyu .Ford ların hepsinde varmış.Klima tesisatnın içindeki suyuınmu havanın mı devirdaimi dedi.Sorun yokmuş .içiniz rahat olsun birkaç araçta da denk geldi bana .
  4. sanırım artık özel servise gideceğim.Konyanın özel servisi yetkilisinden daha iyi çıktı.teşekkür ederim bilgi için.
  5. Yaklaşık 2 hafta önce ford üyesi oldum. Konya da bulunan OTOKOÇ isimli yetkili servisten 2gün önce randevumu aldım sabah saat 09.30 da randevu saatimde bulundum.giriş işlemleri yapıldı ve aracımın 105bin bakımı ve yapılması gereken daha önceden aracımı aldığım başka bir yetkili serviste değişmesi gereken parçaların ve şanzuman yağının değişmesi gerektiğini giriş yapan elemana söyledim.Beni misafir bölümüne yönlendirdiler ve beklemem gerektiğini söylediler.Herşey normal gibiydi.Saatler geçti ve saat 12.20 sıralarında merak edip sordum .aracım hala içeri alınmadı bu arada dikkat ediyorum gelene gidene nasıl bir sistem yürüdüğüne.İlçeden geldiğimi işlemlerin hızlandırılması ricasında bulundum ve bu seferde öğle paydosu oldu.Neyse biraz daha sabır ,bekleyeyim,dedim.Saat 14.30 oldu.Yine elemanın yanına gittim sordum. Son durum nedir?Aracımın yağının değiştiğini yağ filtresinin vs. bakımı yapılarak değiştiğini söyledi.Bende şanzuman yağı önemli önceliğim budur, kontrol edilsin gerekirse değişssin dedim.Ama ustaya yönlendirdiler.Usta ise şanzuman yağı şimdiye kadar hiç değişmediyse değiştirmeyin vites geçişlerinde sorun çıkabilir dedi.Hayret ettim. Ozaman bu ustaların ve OTOKOÇ un notunu verdim.Önceki usta z rotunun ,amortisörün,şanzuman yağının değişmesini söylemişti.Bu parçların ellerinde olmadığını ,şanzuman yağının ve filtresinin ellerinde olmadığını söylediler.Koskoca Ford yetkili servisi.Bu işten iyice sinirlendim.Hemen aracımın çıkış işlemlerini istedim.Bana 400TL ye yakın hesap çıkardılar.Sadece bakım ücreti bu.Yani yağ değişimi.Başka birşey yok.Allah dan gitmeden önce araştırmıştım.Ford un internet ana sayfasında ekoservis kampanyası olduğunu 199Tl olduğunu biliyordum.Veznedeki bayana bunu hatırlattım.Yaaaa kusura bakmayın deyip ayaküstü 200Tl geçireceklerdi.İşin özü ve sonucu olarak.Konya OTOKOÇ isimli yetkili servisi beni hüsrana uğrattı.gerekli birimlere şikayetimi ilettim zaten.Vatandaşların bence uyanık olmasını tavsiye ederim.Konya OTOKOÇ tam bir FİYASKOYDU. Konya da ki diğer yetkili servis nasıl? Tavsiye edebileceğiniz Özel servis varmıdır.?Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.