Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Uğur Akdaş

Üye
  • Toplam İleti

    194
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Uğur Akdaş tarafından oluşturuldu

  1. İnşallah başarırsın ama küçük bir uyarı olarak ' %12 yağım ve düzgün bir vücudum varken ara verdim sonra diyeti de bozdum şuan % 30 kadar yağım var 8-10 kg aldım ' yani çok nankör bir iş ? Sağlıklı beslenme ve düzenli spor ile yağ azaltıp kas kütlesi artırarak istediğin görünüme sahip olman dileğiyle.

    • Beğen 1
  2. 14 saat önce, Cem Boneval yazdı:

    Sorun klima vaporizatörü, klima kapandığında üzerinde biriken nem küf mantarlarının üremesine neden oluyor. 

    Klima açıkken kuru hava kokunun yayılmasını engelliyor, ancak klima kapandığında havadaki nem taşıyıcı olmaya başlıyor.

    Vaporizatörün temizlenmesi lazım. Şiddetli koku varsa bunu serviste yaptırın ve polen filtresini değiştirin.

    Hafifse sıkma spreyler falan iş görebilir. Ya da kaloriferi sonuna kadar açıp -dayanabilirseniz- küfü yakabilirsiniz de.

    Koku yanında sağlık açısından da polen filtresi kaliteli değilse sevimsiz sonuçları olabilir. 

    Bende de aynı sorun vardı. Sprey denedim birkaç hafta kalıcı oluyor, sonrasında yine aynı koku devam ediyor. Galiba Cem hocamın dediği gibi temizlik şart ?

  3. 0-100 olarak zaman fazla gibi ama siz devir tamamlayarak tam gaz gittiniz ve hala 15 sn ise performans düşük/problem var diyebiliriz. Sıcak motor boşta iken 0.7-0.8 lt civarı olmamalı tabi klima, sis farı gibi donanımlar kapalı ise. Sakin alt devirlerde kullanım, şehir içi trafikte dur-kalk, kısa mesafe sürüşleri vs. derken araç temizlik yapamayıp kurum atamayabiliyor. Bir temizlik gerekiyor olabilir.

  4. Benim de arka tarafa zemine turşu suyu dökülmüştü. Kokuyu tahmin edebilirmisiniz bilmiyorum ? Kuaföre bıraktım zemin altındaki keçe gibi malzeme değişip zemin temizlendi. Bence kendim kurtulabileceğim bir şey değildi. Çok yoğun ve dayanılmaz durumdaydı ama bu kadar rahatsız edici değilse uğraşılabilir. Geçmiş olsun, bir an önce kurtulmanız dileğiyle..

  5. Sigorta Generali 844 TL 5. Basamak

    Kasko Koru 1190 TL

    Anlamadığım önceki sene kazam vardı ve geçen sene kaskoyu daha bilindik firmalardan 1500-1600 TL gibi fiyatlar alıp yaptırmıştım. Bu sene cam hakkından ön cama taş geldi diye ön cam değişimi oldu(6 ay filan önce) yani bence hasarsız geçti ama aynı firmalar bu sene 2000 TL civarı fiyatlar verdi. Tramerde çıkmıyor sonuç olarak ama çözemedim. 

  6. 3 saat önce, ANIL Ö. yazdı:

    Resimde de görüldüğü gibi motor soğuk.Isınana kadar yüksek olması normal.Kışın çok soğuk günlerde 1 litreden bile fazla gösterdiği oluyor.

    Motor sıcaklığına hiç dikkat etmedim ama hava 22 derece gözüküyor. İlk saniyeler yükselir dediğin gibi ama sadece o kadar sonra hemen düşmesi lazım, en azından ben aracımda öyle görüyorum.

  7. 15 saat önce, Fırat Ö. yazdı:

    Bende aynı lastiği 3 sene 23000 km kadar kullandım ve dişleri çok iyi olmasına rağmen yeni lastik siparişi verdim. Benimde sıkıntım frenlerdi. Epeyce araştırdım ve tercihimi continental olarak kullandım. Lastik bugün geldi. Kısmetse pazartesi takacağım. Hepsiburada dan aldım. Ama bu lastiğin yanakları incecik. Kullandığım goodyearlar daha babayiğit duruyordu. 

    Maddi olarak çok sıkıntı yoksa direk olarak Michelin ya da Conti derim. Conti PC 5 aldıysanız bence çok daha memnun kalırsınız. Genel olarak yorumlara katılıyorum, 20-25 bin km aralığında performansta düşüş başlıyor. Ben Turanza 001 taktım, şuan için memnunum ama 2-3 sezonda nolur görücez ?

  8. 3 saat önce, Mehmet Demir yazdı:

    68 DB idealdir. Daha aşağısını görmedim. 69 da iyi ama 70 den sonra sesli olur. Önemli olanda 1 sene sonra ne olacağı. Bunuda kullanıcı söyler. Gy efgr perf la 2. Yaza başladım. Şimdilik memnunum 

    Ben 3 sezon kullandım ve 3. yaz sezonunda memnun kalmadım. Biraz şehir dışı bozuk yollarda filan gitmiş olmam da etkilidir ki fazla yıprandı ve kılcal çatlaklar çoğaldı. Sonrasında her sert frene tepkisi ABS açmak oluyor ve fren mesafesi artıyor, yaşta tutunması fazla bozulmamıştı ama kuruda baya bozuldu.

  9. 51 dakika önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı:

    205/55R/16 lastik için Hankook Prime Ventus 3 şiddetle tavsiye ederim. Hem uygun fiyat hem de süper lastik. Şu an 240-250 'ye satılıyor tanesi piyasada. Petlas ya da Falken denemedim, yorum yapamam;ama bildiğim markadan şaşmam. Bridgestone da çok güzel bir lastik. Adrenalin RE002 kullanmıştım, uzun yolda mükemmel bir lastik, tadından yenmiyordu. Özellikle virajlarda yola yapışıyordu. Ama sert bir lastik şehiriçi ısınmıyordu kolayca, o yüzden yakıt tüketimini etkiliyordu. Ve biraZ sesli yapısı vardı Michelin ve Continental'a göre. Uzun yol gidiyorsanız Bridgestone, şehiriçi ve arada bir uzun yol ise, o zaman Continental ya da Hankook ? ama Continental'ı bende almıcam artık bu harita muhabbetinden ötürü ? Hankook Prime 3 alıcam ilk değiştirmemde. 

    --1 dakika sonra eklendi--

     Sahte mal olmaz bence yanlış bir duyum. Üretildiği yere bakın. Mesela Michelin, bir Alman bir de Fransız üretimi olur. Almanya'da üretilenden alın derler. Bunun gibi birşeydir o

    Hankook fikri benimde kafama baya yatmıştı ama birkaç yere sordum 205/55/16 91 V Prime 3 e 280-290 filan dediler. Bir ay filan önce 240 TL den Bridgestone Turanza aldım.

    Yanlış olabilir, iyi bilmediğim bir konu zaten benimde. Dediğin gibi üretim yeri önemli.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.