Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Faruk Çelik

Üye
  • Toplam İleti

    100
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Faruk Çelik tarafından oluşturuldu

  1. 1 saat önce, Mehmet Yavuz yazdı:

    İzmir İzkar bayisine yeni focus gelmiş, canlı olarak resimlerdekinden ve videodalarda gördüğümden daha çok beğendim, özellikle arka taraftaki eski klostrofobik yapı tamamen kaybolmus diz mesafesi ve cam tavan arkayı çok daha ferah bir hale getirmiş ama gözlerim bir kolçak aramadı değil, genel olarak tasarım anlamında beğendim.

    20181124_183448.thumb.jpg.669abed22d56064be4652c9db3cf31b0.jpg

    OvdO7n.jpg

    Fiesta ilk çıktığı zaman gidip test etmiştim, dizel otomatik sunmaması ve fiyatlarının hafif yüksek olması dışında pek bir eksisi yoktu. Avrupada polo satışları 300.000 civarı iken fiesta satışları 240.000 civarlarında ama ülkemizde bu iki model satışları arasındaki makas çok daha fazla. Ülkemizde yeni kelebek ekran tasarımı çok sevilmedi ondan satılmadı desek eh o zaman yeni focus satışlarıda pek iç açıcı olmaz, f/p olarak daha geri ve otosan pazarlama satış stratejisi olarak hatalı olması desek ki bana göre asıl sebep. Binek pazarına filo satışları dışında önem vermeyen otosan yeni focusu umarım sonraki partilerde daha düzgün donanım ile getirir, binek olarak satılan courier satışlarının dahi fiesta satışlarından yüksek olması düşündürücü. 

    1.thumb.png.6ff356e8377866e91bebc527d96f6310.png

    Şu canım arabaya 200.000tl para öde, farlarda sarı yanan ampul ile dolaş, tuhaf ötesi...

    • Beğen 2
    • Teşekkür 1
  2. Daha önce başka bir form sitesinde konu olmuştu bilgi amaçlı yazmak istedim. Aracıyla naylon bir poşetin üzerinden geçen aracın egzoz sistemine yada aracın alt kısmında sıcak bir bölgeye yapışan plastik erimesi sonucu aracın kabin içersine dolan yanık kokusu yüzünden muzdarip olan bir arkadaş vardı. Temizlemesi ve kokunun gitmesi için de baya çaba harcamıştı. Şöylede birşey var ben de aracı garaj içersinde çalıştırıp kaloriferi çalıştırdığımda yanık ve is kokusu geliyor. Dizel ve serviste düzenli bakımları yapılıyor aracımın.

    • Beğen 1
  3. Bende yeni focusu merakla bekleyenlerdenim, döviz yatay seyrederken üzerine birde ötv indirimi piyasaya sürmek için daha iyi bir dönem olamazdı aslında... 1 ay daha beklicez gibi.

     

    MONDEO için Geçenlerde şöyle bir haber okumuştum umarım doğru değildir. Mondeo en yakışıklı aracı ford markasının...

     

    Ford, yeniden yapılanma kapsamında Avrupa operasyonunda önemli değişikliklere imza atıyor. ABD'li şirketin bu kapsamda kârlılığı daha yüksek olan SUV modellerine odaklanacağı, Mondeo, Galaxy ve S-Max modellerinin üretimine ise son vereceği belirtiliyor. Bayilik sayısının azaltılacağı da gelen haberler arasında.

    481B082B-5068-4DA5-BF42-A3CEF722CF40.jpeg

    33AA1FBB-D8F0-465F-A10C-9AD883C39521.jpeg

  4. Bir saat önce, Murat Kav. yazdı:

    Ben göstergelerin final versiyonunda değişme ihtimali olduğunu düşünüyorum, yetişmemiş olabilir. En geç yeni kuga ile birlikte focusta da değişir bence. Klima sıcaklık bilgilerini yeniden sync 3 ekranında göstermeyi akıl etmeleri büyük gelişme :) 

     

    secme.jpg

    Bilgi ekranı alt kısmındaki krom çerçeveyi de aracın ön kısmında bulunan hava girişi ön paneline benzetmişler. Bu da bir ayrintı olsa gerek.

    • Beğen 1
  5. Benimde aracımda bu egzos kokusu mevcut denildiği gibi özellikle garajda arac biraz çalışsın diye beklerken baya baya koku aliyorum cam yada kapı açtığımda. Daha önceleri farklı bir koku vardı parfüm vari, çokta hoşuma giden bir kokuydu malesef kayboldu. Ama ben pek umursamiyorum içeri koku gelmediği sürece. Dizel kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Zaten nisanda 3.yıl bakımım geliyor unutmazsam sorarim.

    • Beğen 1
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.