Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali Demirel

Üye
  • Toplam İleti

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ali Demirel tarafından yazılan her şey

  1. fiyat listesini Biraz fiyat araştırması yapmışsınız galiba. Paylaştığım listedeki ürünlerin fiyatı nasıl. Uygun mu pahalı mı? Arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim sana gereken indirimi yapacaklar dedi. Hiç bir araştırma yapmadan arabayı teslim ettim:)))
  2. Evet aracım LPG li. Zaten arıza LPG den kaynaklanıyor. Sibopları yeme sebebi LPG imiş.Yetkili servise götürdüm, fiyat vermek istemediler zorlayınca 1800 TL civarı dediler. Ben Özel Ford servisine götürdüm. Aracımı çekaptan geçirttim Sadecce sibap lar ortalama 800 tl dediler. Ben aracıma yaptırdıklarımın fiyat listesini ekliyorum. Oradan detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Tarih 10.02.2015
  3. Aslında yazıma çok dikkat ederim. Bu yazım biraz aceleye geldi. Düzeltmeler için teşekkürler. Rolenti sorunumu 1.5 yıl boyunca forumlarda araştırdım herkes konu açmış konu tartışılmış ama netice alınmamış. Birkaç kişi yazılım güncelleme ile çözüm bulduğunu yazmış. Yazılım güncelleme için servise gittim bana yazılım güncellemenin klimayı açtığında şehir içinde stop ediyorsa düzelttiğini söylediler. 150 tl ücreti var senin sorunun bu değil dediler. Klima açtığında stop ediyorsa yazılım güncelleme bunu ortadan kaldırıyor dediler. Benim gibi sorun yaşayanlara bir faydam dokunsun istedim. Ben çektim başkaları çekmesin:))))
  4. Slm benim 2004 model focusum var. 1.5 yıl önce rolenti bozulmaya başladı. Boşa atınca bazen stop ediyordu. Benzinde de aynı sorunu veriyordu. Gün geçtikçe bozulma arttı rölantide çalışırken devir ibresi sürekli inip kalkmaya başladı. Daha sık stop etmeye başladı. Tamircilere götürdüm gaz kelebeği bujiler rolenti motoru hava akışmetre maf sensörü temizliğ felan yaptılar hiç değişiklillk olmadı. Benim arabam ın sesi hiç çıkmazdı bazen araba çalışırken marşa bile bastığım olur du. bu rolenti de dalgalanma başladığından beri motor seside yükseldi. hava filtresinin oradan fokurdama bile geliyordu. Tamirciler bu ses focuslarda normal diyorlardı. İskenderunda kın oto'ya götürdüm aracın direk sibaplara baktılar ve 1. ve 4. gözü kaçıryor dediler. Sübaplar rektefe oldu aracım tamamen eskiye döndü. Aracımın çalışırken sesini duymak için kulağını dayaman gerekiyor nerdeyse. rolentide dalgalanmadan felan eser yok aracım saat gibi oldu. Bir buçuk yıl boyunca okumadığım forum , site kalmadı. ben sorunu böyle çözdüm. Bu sorunla karşılaşanlar Sübaplara baktırmalarını tavsiye ederim, boş yere bir sürü masraf etmeyin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.