Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hasan ŞAHİN

Üye
  • Toplam İleti

    53
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Hasan ŞAHİN tarafından oluşturuldu

  1. Kesinlikle, alabileceğiniz en iyi kış lastiklerinden biri ve fiyat iyi. 2015 üretimi yazıoyr ayrıca. 

    Lastik tamirinin etkinliği deliğin yeri, çapı, daha önce tamir edilip edilmediği ve yüksek hızlarda kullanılıp kullanılmayacağı ie ilgilidir.Küçük çaplı deliklerde, ilk ve tek tamirse, tabanda ve merkezden çok uzak değilse yama veya fitil, usulüne uygun yapıldıktan sonra eşit etkinliktedir.
    Ancak delik kalın cisme bağlı ise ve özellikle yüksek hızda kullanılması düşünülüyor ise hem fitil, hem yamanın beraber yapılması önerilir. Yeni nesil fitiller bir ucunda yama kauçuğu da içeriyor. Onlar da kullanılabilir. 

    Balon ise onarılamaz, lastik yanağındaki tel karkasta kopma olduğundan yan duvar esneme yapar, balans bozulur, viraj güvenliği azalır, nadir de olsa kauçuk iyicene incelip parçalanabilir. Hafif balonlar dikkatli şekilde bir süre daha kullanılabilir görünse de değiştirmek akılcı çözümdür.

    Çok teşekkür ederim hocam.

  2. Hayırlı olsun, bence çok iyi fiyat almışsınız, titanium tdci hb metalik + xenon koç indirimli 76 fiyat verdiler bana, sizin aracın listesi 75 benim sorduğumun 80750. Aynı oranda indirim yapınca 71200 çıkıyor, o fiyatı verseler ciddi düşünebilirdim :)

    Çok teşekkür ederim.Koç personeline liste fiyatı 68.500 tl.di.Bu 6.ford aracımız olduğundan extra 1.350 tl.daha indirim yaptılar.

    Fotoğraf ve videolarında çok beğendiğim makyajlı focusu geçen hafta inceleme fırsatım oldu.Showroomdaki araç dizelin en dolusu sedan  bir araçtı.Fiyatına 90 bin tl yazmışlar.Fiyat olayını bir kenara bırakıyorum aracın yeni halini hiç mi hiç beğenmedim.F3 ilk çıktığında kırmızı renkli bir sedan görmüştüm.İnanın uzun uzun bakmıştım arkasından.Ama bu araç bana hiç heyecan vermedi.Şu anda yollarda önceki kasa  sedan bir araç görsem hala hoşuma gider.Ancak bu araç gerçekten dümdüz olmuş.Diğer modelleri bilmem ama bu ön tasarım ve oldukça sıradan jantlar  focusa gitmemiş bence.

    Tabi olay zevk meselesi.Bence de makyajlı focus ,F3 göre çok daha güzel 

  3. Kararı değiştirmişsiniz :) olumlu etkilediysek ne mutlu :) Güzel indirimi aldınız sanırım dediğim oranda. Hayırlı uğurlu olsun.

    Benim arabam bölümünde bekliyoruz 

    Çok teşekkür ederim.2014 model bir tane Ankara da bulduk. 62.000 tl .idi. Aradaki farkı görünce 2015 olsun dedik.Çok beğendim aracı.Sonuna kadar hakediyor parasını.Hele ki opel astranın yanında :)

    • Beğen 1
  4. Onun için 2.el ilan sitelerini baz alsanız daha iyi olur, işinize karışmak istemem ama makyajsız Titanium yerine makyajlı Style öneririm ben bin lira fiyat artıyor sadece hem istediğiniz renk vs daha kolay olur.

     

    Buradan her iki modeli inceleyebilirsiniz. Makyajlı yorumları ve değişiklikleri içinde test kategorimizde başlıklarımız mevcut.

     Digital klimalı olmasını istiyorum.Şu anki aracımdaki gibi 

    Alacağım araç dizel ve digital klimalı olmalı hocam.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.