Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Besim Ece Özkan

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Besim Ece Özkan tarafından yazılan her şey

  1. Normal arkadaşım aynı ses benim arabamdada var hepsinde var yani sıkıntı yapma
  2. Aynı ses benim aracımdada var arkadaşım uzun yol yapınca daha çok duyuluyo.
  3. arkadaşlar şimdi olay şöyle oluyor araçı çalıştırdığımda klimayı açıyorum klima güzel soğuk atıyor ama sonra gezerken kapatıyorum sonra tekrar açtığımda klima çalışıyor ama soğuk atmıyor ac ışığıda yanıyor ama soğuk gelmiyor sonra aracı stop edip yeniden çalıştırdığımda klima soğuk atmaya başlıyor yine, belki normal bi olaydır diye düşünüyorum ama neden öyle oluyor onu çözemedim çok sık olmuyo bu olay ama yine sıkıntı yaptı bende böyle yapması, servisi aradım pazartesi gününe randevu verdiler inşallah normaldir onun haricinde çok mükemmel bir araç yakıtı falan çok iyi başına böyle bi olay gelen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim iyi günler.
  4. arkadaşım nasıl rahat olacaksın ya değilim kafama taktım araçtan soğudum yeminle sen kalk bi dünya para ver araça sorunlu çıksın bir sürü testten geçiyo bu cihaz nasıl oluyoda böyle bi sıkıntı oluyo
  5. Temmuz başında aldığım ford focus style model aracımın kliması devreye girmiyor aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda devreye giriyor kimi zaman sorun olmuyor ama arada bir böyle bi sıkıntısı var pazartesi gününe servise randevu verdiler sorun olmasın diye sıfır araç aldık yine sorun var kahrolcam.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.