Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Tuncay Tunca

Üye
  • Toplam İleti

    47
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Tuncay Tunca tarafından oluşturuldu

  1. Hocam sana, şunu desek daha mı iyi olacakdı ? 'aç stop'u temizle onu da bize mi soruyorsun?' veya 'ne olacak girdiyse bakım zamanı baktırırsın'

    Şu sebeple soruyorum bundan sonra sorularınıza servis yanıtı vermeyeceğiz ona göre. Özel hizmet veren yani yanınıza gelen markaları tavsiye edeceğiz ayrıca, ki siz bıkmayın diye. Okey?

    düzenlenmiş iletiye yorum yaparsanız memnun olurum düzenlenmemişe değil.
  2. Herkese merhaba benim aracın bagaj kapağı üzerindeki stop lambalarının içinde küçük sinek yavruları var ölmüş 5  yada 10 tene acaba nerden nasıl girmiştir bu durumda ne yapmam lazım servise değişim için baş vurmalımıyım yoksa nasıl bir yol izlemeliyim bu durum sizinde başınıza geldimi.

  3. Herkese merhaba benim aracın direksiyon kutusu 8000 km serviste direksiyon da boşluk var arıza kodunu aldık denilerek değişim yapıldı taktir siz forum kullanıcılarının bence eps hikaye hidrolik şahane bizim ülke yollarında sizce normal bir şeymi aracın direksiyon kutusunun 8000 km değişmesi demek ki bir bir yerde bir eksiklik var ya direksiyon körüklerinde yada dişlilerinde bir hata var bence

  4. Aracı köpükle yıkatmayın o köpüğün içinde nasıl bir kimyasal var muamma aracın boyasını bile solduruyor oto yıkamacı arkadaşım ve oto boyası satanlar tavsiye etmiyor ben şahsen 2 yılda bir yada iki kez yıkatmışımdır elimden geldiği kadar yıkatmıyorum su tutturuyorum arabanın boyası ilk günkü kadar yeni taktir sizin..

  5. Arkadaşlar kapılarımdaki gıcırtılar çözülmüştür... Yetkili servise bu sorun için başvurdum ve kapı fitillerine dediklerine göre özel bir bant uygulamışlar... Bu uygulama sonrasında kapılarda artık gıcırtılardan eser kalmadı... Şükür allahıma çok gıcık bir sesti...

    Aynı sorundan servise başvuruda bulundum servisteki Yakışıklı İSMAİL yani usta bana spreylerin geçici bir çözüm olduğunu beş on yıkamada çıktığını söyledi..

  6. Olanı söylüyoruz hocam. Yanlış bişey varsa açıklayın, itiraz edin bu basit cevaplar ile güldürmeyin kendinizi.

    Ben kendi aracım için sıkıntılarını anlatan düzgün başlığımı yıllar önce açtım ve sürekli anlatıyorum bilen biliyor, insanlar nankör varlıklar duymak istediklerini duyduklarında sever aksi halde sevmez. Bunlar başarılı olduğumuzu gösteriyor.

    Bundan daha rahat bir ortam varsa bildiğiniz buyrun orada yazın, daha ilgili sadece yazı ile sizi destekleyecek onlarca kişi bulabilirsiniz. Kimse burada zorla tutmuyor kimseyi kapı herkese açık, saygılı olun ki saygı görün.

    Bu tür itamlara devam ederseniz, kurallarda yer alan ilgili işlemleri yaparız. SON UYARIDIR.

    Hocam bende olanı söylüyorum başka birşey söylemiyorum hep aracı met edecek değiliz artılarını eksikliklerini hatalarınıda söyleyelim ki herkes bilinçlensin sonuçta otosan bilgilensin ben burada söylediklerim hepsini onlara mail attım cevap gelince burada paylaşacağım bilginize.

  7. Evet cem bey en azından o yukarıda bahsettiğim sorunların hiç biri 1988 model araçta yok Sinekte ufaktır ama mide bulandırır ilk 0 km aldığım bir araçta böyle şeyler olması beni çok üzdü bir hevesle aldım keşke almasaydım diyorum şimdi garantisi var ya garantisi uzatacağım yada aracı elden çıkaracağım bakalım ne olacak...

  8. Aynı sorun bende de vardı araç 9500 km aks keçesi değişti 1 lt yağ eklendi bu arada araba hiç bir uyarı vermedi güya elektronik iyiki servise gitmişim gitmesek şanzıman elimizde kalacaktı ondan sonra uğraş garantiden değiştirmeye ya garantisi bitmiş olsaydı işte o zaman yandık şimdi değiş hesapta bir daha değişecek bir daha tabi sonraki değişimler garanti bittikten sonra olacak her ay arabanın altından bakacaz acaba yağ kaçırıyormu bakmasak şanzıman elimizde kalacak çünkü istersen bakma yani parayla rezil olmaktan başka birşey değil benim için babamın 88 model reno 9 u var 270000 km onda bu sorun yok araba 5 senedir onda dağ bayır orman çok bozuk yollardan gidiyor valla ben açıkçası bu sorun yüzünden soğudum araçtan bu km araçta aks yağ kaçağı olması fordun kalitesini ortaya koyuyor ucuz ucuz dandik parçalarla arba üretimi yapıyor ama makyaj iyi reklam iyi böyle araba satıyor bu arada arabanın direksiyon kutusundan ön takımından aracın içinden farklı noktalardan ses geliyor nasıl 0 km araç bu anlamadım tam bir rezalet bir daha asla ne kendim Ford marka araç alırım nede eşe dosta akrabaya aldırırım ben yandım bari onlar yanmasın biraz ver yansın oldu ama arkadaşlar dost acı ama doğru söyler taktir sizlerin ben kendi görüşlerimi söyledim..

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.